Σελίδες

Flickr Images

My Mini Haul


Στο πρόσφατο 25% που είχαν τα καταστήματα καλλυντικών πήγα για να πάρω ένα μολύβι φρυδιών και συγκεκριμένα το  Clinique Superfine Brow Liner που είναι αυτόματο, δε χρειάζεται δηλαδή ξύσιμο και έχει πολύ λεπτή μύτη για ακρίβεια, στο χρώμα deep brown 03. Έλα όμως που είδα και τα Chubby Stick Balms μπροστά μου και δε μπόρεσα να αντισταθώ.

DIY Avocado mask!


To Σαββατοκύριακο ήρθε πάλι και σκέφτηκα να αφιερώσω λίγο χρόνο στην περιποίηση προσώπου φτιάχνοντας μια μάσκα σπιτική, ενυδατική και ταυτόχρονα θρεπτική για το δέρμα με δύο πολύ απλά συστατικά, το αβοκάντο και το μέλι.

Skin79 Super+ BB Triple Functions: My review


Έχει γίνει τόσος λόγος τον τελευταίο καιρό για τις ΒΒ Creams που έπρεπε και γω να δοκιμάσω μια απ'αυτές. Γιατί ποιά γυναίκα δε θα ήθελε αντί για 5 προϊόντα π.χ να χρησιμοποιεί ένα, το οποίο και να δίνει ομοιόμορφη όψη στο πρόσωπο (χωρίς να μοιάζει στόκος) και να έχει και ενυδατικές, αντιγηραντικές και λευκαντικές ιδιότητες αλλά και αντιηλιακή προστασία; Αν όντως μια κρέμα μπορεί να τα κάνει όλα αυτά, τότε αδιαμφισβήτητα είναι η κρέμα του μέλλοντος.

Sephora Collection Haul


Τις μέρες των εορτών είχαμε επισκεφτεί τα Sephora και με τις αγορές σε κάποια δωράκια που πήραμε, έδιναν και ένα κουπόνι με 30% έκπτωση στα προϊόντα sephora. Έτσι είπαμε να δοκιμάσουμε κάποια απ΄τα προϊόντα καθαρισμού και μερικά απ' τη σειρά μακιγιάζ τους.

During the Christmas holidays we visited Sephora to buy some gifts and with our purchases they gave us a  30% sale coupon on Sephora products. So we decided to try some of their cleansers and make up line. 

Our new Award!



Μόλις παραλάβαμε με πολύ χαρά το τρίτο βραβειάκι μας απο τη Christina του My secret boudoir!!!! Ευχαριστούμε πολύ και ακολουθούμε τους κανόνες!
                                         
Πρέπει να απαντήσουμε στις 10 ερωτήσεις  που ακολουθούν:

Dark circles and correctors!



Για αρκετό καιρό για να καλύψω μαύρους κύκλους χρησιμοποιούσα μόνο concealer. Λάθος! Το αποτέλεσμα δεν ήταν και ότι καλύτερο γιατί στα σημεία που είχα τη μαυρίλα με το concealer το χρώμα έβγαινε γκρι και αντί να καλύπτω το πρόβλημα, το τόνιζα ακόμα πιο πολύ. Μέχρι που άρχισα να βάζω corrector, συγκεκριμένα της Bobbi Brown στην απόχρωση light bisque. Έτσι αφού πρώτα διορθώνεται η μαυρίλα, μετά απλώνω το concealer και το αποτέλεσμα είναι το επιθυμητό. 

Instant Light Blush by Clarins


Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το ρούζ που θα κυκλοφορήσει με την ανοιξιάτικη συλλογή της Clarins, Colour Breeze Spring 2012 που είναι σε υγρή μορφή και υπόσχεται να δώσει ένα φυσικό χρώμα στα μάγουλα!

Instant Light Blush by Clarins will be released in the Colour Breeze Spring Collection 2012 and it seems very interesting to me as it is liquid and promises natural-looking colour on the cheeks!



Favourite hair styling product: Kerastase Oleo Relax Nutri Huile


Ένα προϊόν που χρησιμοποιώ αρκετό καιρό τώρα και με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένη είναι το Oleo-Relax Nutri-Huile Anti-Frizz της σειράς Oleo Relax από την Kerastase. Έχοντας πρόβλημα με το φριζάρισμα στα μαλλιά μου και αφού δοκίμασα και άλλα παρόμοια προϊόντα άλλων εταιρειών με τα οποία δεν είχα το αποτέλεσμα που ήθελα, είπα να αγοράσω το Οleo Relax της Κerastase για το οποίο είχα ακούσει πολύ καλά σχόλια. 

Les Roses Et Le Noir: Guerlain Spring 2012 Makeup Collection


Άλλη μια πολυτελής ανοιξιάτικη συλλογή από τη Guerlain και ας ρίξουμε μια μικρή ματιά.

Another high-end spring collection by Guerlain, so let's take a quick glimpse.


The new MAKE UP FOR EVER Limited Edition collection : LA BOHEME


Δε ξέρω για σας αλλά εγώ βρίσκω πολύ ρομαντικό το look αυτό. Όλο αυτό το μποέμ, τσιγγάνικο στυλ με τα φλοράλ μοτίβα και τα κεντήματα είναι σα να σε ταξιδεύει πίσω στα 70's με τους hippies.
Η collection περιλαμβάνει μια παλέτα με 6 παστέλ χρώματα, 2 Rouge Artist Natural lipsticks(Red Coral και Peach Beige) με διάφανο ελαφρώς shimmery αποτέλεσμα, και ένα νέο  Aqua Eye pencil σε ένα σούπερ ματ καφέ-μαύρο χρώμα.

I don't know about you but i find this look very romantic. All this boheme, gipsy style with the floral motifs and the embroideries, is like travelling you back in the 70's with the hippies.
The collection consists of a palette with 6 colors in pastel tones, 2 Rouge Artist Narural lipsticks(Red Coral and Peach Beige) with a sheer shimmery result, and a new Aqua Eye pencil in a super matte brown-black color.











Jemma Kidd Make Up School Haul!


Έχοντας μανία με το online shopping μου αρέσει να ψάχνω και να δοκιμάζω καλλυντικά που δεν έχουμε εδώ στην Ελλάδα. Μια μάρκα καλλυντικών που δοκίμασα τελευταία είναι μιας γνωστής make up artist στο εξωτερικό της Jemma Kidd. Τα προϊόντα μακιγιάζ της έχουν μαζί και οδηγίες  για το πως να τα χρησιμοποιείς, κάτι σαν μικρά μαθήματα δηλαδή. Αυτά που αγόρασα πρόσφατα από την εταιρεία αυτή είναι: 

Sensuous Nude


Εδώ και μερικές μέρες φοράω ένα άρωμα που είχε δώρο το περιοδικό Marie Claire στο τεύχος Ιανουαρίου, το Sensuous Nude της Estee Lauder. Είχα μυρίσει πριν λίγο καιρό το original Sensuous αλλά νομίζω αυτή η εκδοχή που είναι πιο φρουτένια μου αρέσει πιο πολύ. Είναι ιδιαίτερο άρωμα και παρόλο που κάποιες απ'τις νότες του σε άλλα αρώματα δε με ενθουσιάζουν, σε αυτό είναι πολύ ελκυστικές. Είναι γλυκό, ελαφρύ και πολύ αισθησιακό.

Hervana, the new box o' powder blush by Benefit!




Η εταιρεία Benefit είναι πολύ διάσημη για τα powder blush της και συνεχώς μας εκπλήσσει με τα καινούρια λαχταριστά προϊόντα που δημιουργεί, τα οποία έχουν ιδιαίτερα έξυπνες ονομασίες όπως το τελευταίο της το Hervana (απ΄το Ηer και το Nirvana). Τέσσερα παραδεισένια χρώματα που όταν ενωθούν αφήνουν ένα ''αγγελικό'' άγγιγμα στα ζυγωματικά!
Το θέλω ΤΩΡΑ!!!

Benefit is famous for their powder blushes and constantly we are amazed by their new delicious products with smart names like the last one, the Hervana(Her+nirvana). Four heavenly colors that blend together perfectly to give an ''angelic'' touch to the cheekbones! I want it now!





All time favorite fragrance: Roberto Cavalli Just Cavalli Her


Έχει περάσει ένας χρόνος περίπου από τότε που μύρισα για πρώτη φορά αυτό το άρωμα. Ήμουν με την αδελφή μου σε ένα κατάστημα καλλυντικών όταν το ψέκασε στο χέρι της και αμέσως κοιταχτήκαμε με ένα βλέμμα που έλεγε ''θεέ μου τι μυρωδιά είναι αυτή''; Πραγματικός αιφνιδιασμός!

Happy 2012!!!


Αυτές τις γιορτινές μέρες πάντα μου αρέσει να φτιάχνω σπιτικά γλυκά και σε αυτές τις φωτογραφίες είναι οι τελευταίες μου δημιουργίες! Έυχομαι το νέο έτος να είναι τόσο γλυκό όσο αυτά και να φέρει ελπίδα, χαρά και αισιοδοξία σε όλους!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!