Σελίδες

Flickr Images

Make Up For Ever Haul Part 1!



Πριν μερικές μέρες έλαβα στο σπίτι ένα κουπόνι απ' τα Sephora με 25% έκπτωση για οποιαδήποτε αγορά μιας και έχω την κάρτα Sephora και κατά διαστήματα μου στέλνουν διάφορα εκπτωτικά κουπόνια, προσφορές κλπ. Θέλοντας λοιπόν να εκμεταλευτώ την ευκαιρία για να πάρω κάποια πράγματα από την Make Up For Ever που σπάνια κάνει κάποια έκπτωση, επισκέφθηκα μαζί με την Δέσποινα, τα Sephora. 

Avene Ystheal+ Cream!

 

Μετά τη χρήση μόνο ενυδατικών κρεμών, αποφάσισα να προσθέσω κάποια αντιγηραντική φροντίδα στη περιποίηση του δέρματος μου κυρίως για πρόληψη αλλά και λόγω θαμπής όψης που αντιμετωπίζω τελευταία.

Versatile Blogger Award!


Άλλο ένα βραβείο έρχεται να προστεθεί στη συλλογή μας και ευχαριστούμε πόλυ την Γλυκοπαραμυθένια, την Σίσσυ και τις Σοφία και Δέσποινα που μας το έδωσαν! Οι κανόνες είναι να αποκαλύψουμε 7  πράγματα για μας και να το χαρίσουμε με τη σειρά μας σε 15 blogs!

Our new accessories!



Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλoυς! Επανήλθαμε πάλι μετά απο τις γιορτές του Πάσχα με ανεβασμένη διάθεση και θέλουμε να σας δείξουμε κάποια όμορφα και ανοιξιάτικα πραγματάκια που αποκτήσαμε πρόσφατα!

Happy Easter!


Ευχόμαστε σε όλους μέσα απο την καρδιά μας Καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία! 
Να περάσετε όμορφα αυτές τις άγιες μέρες όπου και να πάτε:-)
Θα επιστρέψουμε με νέα ανάρτηση μέσα στην επόμενη εβδομάδα! 
Φιλάκια πολλά!!!

Monthly favorites!


Επιτέλους κάναμε και την ανάρτηση με τα αγαπημένα Μαρτίου, την οποία καθυστερήσαμε λιγάκι. Λοιπόν έχουμε και λέμε....!

My little makeup goodies of Spring!



Le French Touch Soft Marshmallow 316 και Sweet Marmalade 318 απο την ανοιξιάτικη limited edition συλλογή της Lancome "Roseraie Des Delices".

Cherry on top award!!!


Μας μπήκε και ο Απρίλης και ευχόμαστε καλό μήνα σε όλες τις αγαπημένες μας φίλες. Μια απ'αυτές, η Δέσποινα απο το blog http://maquillagegr.blogspot.com μας έδωσε σήμερα ένα πολύ γλυκό βραβείο το "cherry on top award" και θέλουμε να την ευχαριστήσουμε πάρα πολύ!!!

Δίνουμε λοιπόν και εμείς με την σειρά μας αυτό το βραβειάκι στα παρακάτω blogs που κατα τη γνώμη μας έχουν αυτό το ''κερασάκι" στην κορυφή!

http://