Σελίδες

Flickr Images

My favorite pencils for the summer!


Τις προάλλες έψαχνα ένα μολύβι χειλιών για να ταιριάξω με το Rouge Artist Natural N36 της Make Up For Ever 

Pore Perfecting Complexion Primer Potion by Urban Decay!


Ενα ακόμα primer που μου αρέσει αρκετά και άρχισα πάλι να χρησιμοποιώ τις τελευταίες μέρες λόγω ζέστης είναι το Pore Perfecting Complexion Primer Potion της Urban Decay!

Chocolate Soleil by Too Faced: My new Love!


Μου αρέσουν τα bronzers αλλά τις περισσότερες φορές είναι αρκετά σκουρόχρωμα για την ανοιχτή επιδερμίδα μου, οπότε πρέπει να είμαι πολύ προσεχτική όταν τα φοράω γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα δεν είναι και το καλύτερο. Το πιο συχνό λάθος που κάνω είναι ότι βάζω παραπάνω ποσότητα απ'ότι πρέπει και αφού τα χρησιμοποιώ κυρίως για contouring, σε εκείνα τα σημεία αν δεν προσεξω το δέρμα δείχνει σα βρώμικο. Έτσι προτιμώ πάντα τα πολύ ανοιχτά bronzers.

Summer Eye Collection by Too Faced!


Για άλλη μια φορά τα Sephora με τις πολύ καλές προσφορές τους μας έκαναν να σπεύσουμε και να εκμεταλευτούμε την έκπτωση 40% στις αποκλειστικές τους μάρκες!

 

Vichy Purete Thermale 3 in 1!

-->
-->

Αγαπημένο μου προιόν καθαρισμού αυτή τη στιγμή είναι το Vichy Purete Thermale 3 σε 1. Πρόκειται για ένα πολύ ωραίο γαλάκτωμα καθαρισμού που είναι μαζί και τονωτική λοσιόν αλλά και ντεμακιγιάζ ματιών! Με μία κίνηση δηλαδή αφαιρεί τα πάντα χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα.

New double award!




Πρόσφατα άλλα δύο βραβεία έχουν έρθει να μεγαλώσουν τη συλλογή μας! Ευχαριστούμε πάρα πολύ τη Σίσσυ και την Αλεξάνδρα που μας τα έδωσαν! Εμείς θα θέλαμε να τα χαρίσουμε σε όλες όσες δεν τα έχουν λάβει με πολύ αγάπη!

Recently, two more awards had come to make our collection bigger! We want to thank very much Sissy and Alexandra and in our turn we would like to give both awards to those who haven't received them with much love!


And the winner is....!!!




Συγχαρητήρια!!!! 
Η μάσκαρα Benefit They're Real είναι δική σου!!!!
Έχουμε στείλει ήδη email στη νικήτρια και θα περιμένουμε 48 ώρες να μας στείλει τα στοιχεία της. Σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσει μαζί μας σ'αυτό το χρονικό διάστημα η κλήρωση θα επαναληφθεί!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας και μη στεναχωριέστε που δεν ήσασταν νικητές αυτή τη φορά...Θα ακολουθήσει και άλλο giveaway σύντομα!!!
Φιλάκια πολλά!!!


❤ GIVEAWAY! They're Real by Benefit!❤ "CLOSED"


Με πολύ χαρά ξεκινάμε σήμερα το πρώτο μας giveaway! Μετά από πεντέμισι μήνες παρουσίας στον όμορφο κόσμο του blogging και ξεπερνώντας τα 100 μέλη, θέλαμε πολύ να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη σας και τα όμορφα σχόλια σας με ένα δωράκι που διαλέξαμε για σας και ελπίζουμε να σας αρέσει!
Πρόκειται για την μάσκαρα της Βenefit They’re Real!
Έχοντας ακούσει πολύ καλές κριτικές για αυτήν και λόγω του ότι μια extra μάσκαρα είναι απαραίτητη στο νεσεσέρ μας καθώς είναι το καλλυντικό που έχει μικρή διάρκεια ζωής, σκεφτήκαμε πως θα είναι ένα πολύ χρήσιμο δωράκι για μία από σας!

Είναι από τις πιο καινούργιες δημιουργίες της Benefit που μόλις κυκλοφόρησε έγινε ανάρπαστη γιατί μακραίνει, δίνει όγκο, σηκώνει και κάνει τις βλεφαρίδες στριφογυριστές. Η στρογγυλεμένη άκρη που διαθέτει, ανασηκώνει, ξεχωρίζει και γυρίζει και τις πιο λεπτές βλεφαρίδες κάνοντας τες να μοιάζουν πραγματικά με ψεύτικες!

Κανόνες συμμετοχής:
-Πρέπει να είστε follower του blog αυτού μέσω του Google Friend Connect.
-Nα κάνετε σχόλιο κάτω απο αυτό το post με το email σας και το username που χρησιμοποιείτε στο GFC.
Μπορείτε να κερδίσετε  επιπλέον συμμετοχές κάνοντας τα παρακάτω:
-Κάνετε Like τη σελίδα του Beautymagnets στο facebook εδώ(+1 Συμμετοχή)
-Aκολουθήστε το Βeautymagnets στο Twitter(+1 Συμμετοχή)
-Ακολουθήστε το Βeautymagnets στο Bloglovin εδώ(+1 Συμμετοχή)
Aν έχετε κάνει κάποιο από τα παραπάνω θα πρέπει να το αναφέρετε στο σχόλιο σας!
 
Το giveaway που είναι ανοιχτό μόνο στην Ελλάδα, ξεκινάει σήμερα Τετάρτη 23/05 και λήγει την Παρασκευή 01/06. 
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι Κυριακή  03/06.
H τυχερή  θα επιλεγεί με το random.org και θα ειδοποιηθεί μέσω email.
Εάν η νικήτρια δεν απαντήσει μέσα σε διάστημα 48 ωρών θα επιλεγεί άλλο άτομο.

                                                            
                                                 Καλή επιτυχία σε όλες!!!!

                                                                 ❤ ❤ ❤