Σελίδες

Flickr Images

Summer days...


Μια γεύση απο το καλοκαίρι στο νησί μου, τη Ρόδο! Φέτος μπόρεσα να χαρώ λίγο περισσότερο τις ομορφιές του και να εξερευνήσω μέρη που δεν είχα επισκεφθεί τόσα χρόνια. 
Ελπίζω και εσείς να είχατε ένα όμορφο καλοκαίρι, να ξεκουραστήκατε αρκετά και να γεμίσατε ενέργεια και δύναμη για τον χειμώνα που έρχεται!

Soleil Tan De Chanel!


Δεν χρησιμοποιούσα bronzers μέχρι που είδα την αδελφή μου να χρησιμοποιεί το Soleil Tan De Chanel και μου έκανε εντύπωση το πως έδινε διαστάσεις στο πρόσωπο της. Έχοντας στρογγυλό πρόσωπο με τη φωτοσκίαση αποκτούσε γωνίες και κοψίματα στα σημεία που ήθελε.

My YSL little addictions!

 

Δε θα μπορούσε να περάσει το καλοκαίρι και να μην πω για ένα κραγιόν που αγαπώ πολύ. Αν και συνήθως αποφεύγω τα opaque κραγιόν με αυτή την υφή γιατί βαριέμαι τη διαδικασία με τα lip liners, τα πινέλα χειλιών και την πολύ προσεκτική εφαρμογή, με αυτό κάνω μια εξαίρεση!

July favorites!



Το καλοκαίρι συνεχίζεται και ελπίζουμε να περνάτε όλες καλά όπου κι αν είστε, με αρκετή ξεκούραση και χαλάρωση! Tα παρακάτω είναι μερικά απο τα αγαπημένα του Ιουλίου!

Summer continues and we hope all of you are having a good time anywhere you are with a lot of rest and relaxation! Here are some of our July favorites!