Σελίδες

Flickr Images

Extraordinary Oil!

 

Εδώ και λίγο καιρό ήθελα να πάρω ένα λάδι περιποίησης για τα μαλλιά και έχοντας διαβάσει πολύ καλά reviews για το L'Oréal Elvive Extraordinary Oil είπα να το δοκιμάσω μιας και το βρήκα με μια πολύ καλή προσφορά -30%.

My favorite brushes: Real Techniques by Samantha Chapman



Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου σκεφτόμουν να αγοράσω πινέλα αλλά δεν ήθελα να ξοδέψω πολλά λεφτά. Και ενώ ήμουν στο ψάξιμο για το που θα καταλήξω είδα το βίντεο της αγαπημένης Samantha Chapman που ανακοίνωνε ότι θα λανσάρει τα δικά της πινέλα σε πολύ οικονομική τιμή.

Pink Ribbon!

 

Για άλλη μια χρονιά η Estee Lauder συνεχίζει την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και φέτος συμπληρώνει με επιτυχία τα 20 χρόνια αφού απο το 1992 στόχος της είναι η ενημέρωση του κόσμου για τo πόσο σημαντική είναι η έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη! 

Le Teint Touche Éclat by Yves Saint Laurent

 

Μόλις έγινε γνωστό πριν από λίγους μήνες ότι η μαγική σύνθεση λάμψης του YSL Touche Éclat θα κυκλοφορούσε και σε foundation δε χρειάστηκε τίποτα άλλο για να με πείσει ότι ''έπρεπε'' να το δοκιμάσω. Το ίδιο πιστεύω και για όλες όσες λάτρεψαν το θρυλικό πια highlighter του YSL.

Bobbi Brown's Secret of the Universe!



Η Bobbi Brown θεωρεί ότι αυτό που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά στο μακιγιάζ είναι το concealer, γι’αυτό και ονομάζει τη διαδικασία του να δημιουργήσουμε ένα πιο φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα ως ''μυστικό του σύμπαντος''. Τα concealers/correctors της ΒΒ είναι από τα πιο γνωστά παγκοσμίως για την εξαιρετική ποιότητα τους. Η διάσημη makeup artist συστήνει 3 βήματα για τη σωστή χρήση τους.