Σελίδες

Flickr Images

La Roche-Posay-A better life for sensitive skin

Η ανακούφιση του ευαίσθητου δέρματος είναι ένα θέμα που με απασχολεί αρκετά χρόνια. Με έχει κάνει να είμαι ιδιαίτερα επιλεκτική στο τι βάζω στο δέρμα μου και πολλές φορές γίνομαι υπερβολική με το να ψάχνω τα συστατικά του κάθε προϊόντος. 

Lancôme In Love Collection for Spring 2013!


Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και ο ερχομός της  Άνοιξης να μας φαίνεται ακόμα λίγο μακρινός ωστόσο οι ανοιξιάτικες συλλογές είναι πολύ εντυπωσιακές. Αυτή που μου άρεσε πιο πολύ είναι η συλλογή ''In Love'' από την αγαπημένη Lancôme , κυρίως για ένα λόγο.

Top products of 2012!

 

Doll Eyes!


 

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και ελπίζω όλοι να περάσατε όμορφα τις γιορτές! Περίμενα πως και πως τις μέρες των εορτών για να ανοίξω αυτή τη mascara που είχα αγοράσει εδώ και καιρό αλλά είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι από δω και πέρα δε θα ανοίγω καινούργια mascara αν δεν έχω τελειώσει πρώτα την προηγούμενη! Δεν είναι εύκολο το ξέρω αλλά οι σπατάλες ανήκουν πια στο παρελθόν!

Let the sky fall...



Το όνομα του είναι Bond. James Bond.

Δεν ξέρω αν είδατε την τελευταία ταινία, Skyfall και αν σας άρεσε. Εγώ δηλώνω fan και όπως είναι φυσικό, ο διασημότερος μυστικός πράκτορας του κινηματογράφου δεν ήταν δυνατόν να μην εμπνεύσει και την O.P.I που πρόσφατα κυκλοφόρησε εορταστική συλλογή με βερνίκια που έχουν ονόματα από αγαπημένες ταινίες του θρυλικού πλέον 007!

Happy New Year!!!


Ευτυχισμένο το 2013!

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία για όλους και με πολλές στιγμές ευτυχίας κοντά σε ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν! Κάθε επιθυμία να γίνει πραγματικότητα, να έχουμε αισιοδοξία και δύναμη και να αντικρίζουμε γύρω μας περισσότερα χαμογελαστά πρόσωπα!

Χρόνια Πολλά σε όλους!!!