Σελίδες

Flickr Images

Invisible Sun Protection!


Το καλοκαίρι είναι πια εδώ και κανείς δεν θα πρέπει να κυκλοφορεί χωρίς το αντιηλιακό του. Για όσους δεν τα συμπαθούν ιδιαίτερα τα νέα είναι ευχάριστα. Οι λιπαρές, πηχτές συνθέσεις του παρελθόντος έχουν αντικατασταθεί με νέες ελαφριές και αόρατες.

Miracle Skin Cream!


Όταν έχει κυκλοφορήσει μια καινούργια κρέμα αντιγήρανσης με 7 ενεργά αντιρυτιδικά συστατικά, η οποία είναι παράλληλα και τόσο προσιτή για όλες μας, θα ήταν άδικο να μην αναφερθώ σε αυτήν. Αναφέρομαι στην Miracle Skin Cream από την Garnier.

It's giveaway time!

Μπορεί να έχουμε ακόμα άνοιξη, ωστόσο το μυαλό μας ταξιδεύει στο καλοκαίρι που πλησιάζει και σύντομα θα μας φέρει κοντά στον καυτό ήλιο, τη θάλασσα και τις όμορφες ξένοιαστες στιγμές των διακοπών. Γι'αυτό αποφασίσαμε τα δωράκια του καινούργιου μας διαγωνισμού να έχουν άρωμα καλοκαιριού και συγκεκριμένα κλίμα βραζιλιάνικο.

Hair oils!


Η περιποίηση των μαλλιών έγινε πιο εύκολη από τότε που έκαναν την εμφάνιση τους τα hair oils. Απαλότητα, θρέψη, λάμψη, έλεγχος φριζαρίσματος, προστασία από τον ήλιο  και κυριώς μείωση του χρόνου στεγνώματος είναι μερικά από αυτά που υπόσχονται. Σε αυτό το post συγκεντρώσαμε όσα δοκιμάσαμε και λέμε την άποψη μας για αυτά.