Σελίδες

Flickr Images

Skinfood Rice Mask!


''Οι τροφές που κάνουν καλό στην υγεία μας, κάνουν καλό και στο δέρμα μας''. 
Αυτό είναι  το motto της Skinfood, της κορεάτικης εταιρείας καλλυντικών που δίνει έμφαση στο πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε ''τροφή'' στο δέρμα μας χρησιμοποιώντας τα ίδια συστατικά που εμπιστευόμαστε ώστε να διατηρούμε ένα υγιές σώμα.

Memebox Princess Edition #2 Sleeping Beauty!


Αν και το δέρμα μας δουλεύει εντατικά κατά τη διάρκεια της νύχτας για να επανορθώσει τις φθορές ανανεώνοντας τα κύτταρα, μπορούμε να ενισχύσουμε αυτή τη διαδικασία με καλλυντικά που δρουν όσο εμείς κοιμόμαστε.

Memebox Princess Edition #1 Snow White!


Τι άλλο μπορούσε να περιέχει το κουτί της Χιονάτης εκτός από προϊόντα λέυκανσης; Αν σκεφτούμε ότι οι Κορεάτισσες έχουν εμμονή με το λευκό και φωτεινό δέρμα, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν εντρυφίσει σε αυτό το θέμα! 

Vitamin C- A true miracle for skin!


Όλοι γνωρίζουμε τις ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης C για τον οργανισμό μας. Εκτός από την αντιοξειδωτική της δράση, ανάμεσα στα οφέλη της για την υγεία μας είναι και οι αντιγηραντικές της ιδιότητες αφού θεωρείται απαραίτητη για την σύνθεση του κολλαγόνου.

Volume Lash by d.j.v. Beautenizer!


Περιδιαβαίνοντας ανάμεσα στα cult προϊόντα ομορφιάς του cultbeauty, συνάντησα την Volume Lash της d.j.v. Beautenizer την #1 μάρκα mascara σε πωλήσεις στην Ιαπωνία! Αν σκεφτούμε ότι στην Ιαπωνία το αγοραστικό κοινό στον τομέα της ομορφιάς είναι ένα από τα πλέον απαιτητικά, θεώρησα ότι άξιζε να την δοκιμάσω!

Memebox Special #35 Moisture Surge!

Μετά από ένα ζεστό καλοκαίρι και την ταλαιπωρία του δέρματος από τον ήλιο, την θάλασσα και τα κλιματιστικά, το περιέχομενο του Memebox #35 Special Moisture Surge φαινόταν πολύ δελεαστικό. Ας ρίξουμε μια ματιά σε τι βρήκαμε μέσα!