Σελίδες

Flickr Images

New addition to our sun protection favorites. NeoStrata Sheer Physical Protection SPF50++++!


Στο πρόσφατο post που αναφέραμε τα αγαπημένα μας αντηλιακά (περισσότερα εδώ) έρχεται να προστεθεί και το Neostrata Sheer Physical  Protection  SPF50 PA++++. Όπως καταλαβαίνετε δεν σταματάμε να ψάχνουμε και να δοκιμάζουμε διάφορα αντηλιακά προϊόντα  αφού η χρήση τους έχει γίνει καθημερινή μας ρουτίνα.
Μετά από θεραπεία για τις πανάδες, τη ροδόχρου ακμή που πρόσφατα διέγνωσε η δερματολόγος μου καθώς και με την συνέχεια στην χρήση τρετινοΐνης, δεν διανοούμαι πλέον να βγω από το σπίτι χωρίς το αντηλιακό μου! Ακόμα και τα παραπάνω θέματα να μην είχα όμως δεν θα το παρέλειπα έτσι κι αλλιώς αφού η ζημιά που κάνουν οι ακτίνες του ήλιου είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένη ύστερα από έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία 30 χρόνια.
To συγκεκριμένο το είχα στο μάτι για καιρό όμως σκάλωνα στην τιμή του για να είμαι ειλικρινής. Αφού τελικά εμπέδωσα την αξία του να χρησιμοποιεί κανείς αντηλιακό στην καθημερινότητα του χειμώνα καλοκαίρι πληρώνοντας το με πανάδες που δεν αντιμετωπίζονται εύκολα, αποφάσισα ότι ένα καλό αντηλιακό προϊόν δεν είναι παρά επένδυση εφόσον πληρεί όλες τις προδιαγραφές, είναι εύχρηστο και ταιριάζει με το makeup που χρησιμοποιώ. Πλέον προτιμώ να δίνω κάτι παραπάνω  μόνο σε ότι έχει επιστημονικά αποδειχτεί ότι έχει αποτέλεσμα οπότε και η αντηλιακή προστασία έχει προτεραιότητα. Σαφώς και υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις  με αντίστοιχα προϊόντα όμως οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν με την κάθε εποχή και τις καιρικές συνθήκες αναγκάζοντας μας να ψάχνουμε  τι είναι πιο κατάλληλο ανά εποχή και το κυριότερο να ταιριάζει με το foundation που λόγω των διάφορων θεμάτων  που προανέφερα είναι απαραίτητο στην καθημερινότητα μας.

To Neostrasta Sheer Physical Protection SPF50 PA++++  προσφέρει κάλυψη ευρέως φάσματος με φωτοσταθερά φυσικά φίλτρα UVA/UVB (οξείδιο ψευδαργύρου 6,0%, διοξείδιο τιτανίου 7,0%) σε συνδυασμό με αποτελεσματική αντιγηραντική προστασία  και είναι ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος ακόμη και το πιο ευαίσθητο. Η σύνθεσή του περιέχει εκτός από φυσικά αντηλιακά φίλτρα που προστατεύουν από τις βλάβες που προκαλεί ο ήλιος και ένα αντιοξειδωτικό 4% σύμπλεγμα PHA/Bionic που βοηθά στη διατήρηση του φυσικού κολλαγόνου και της σφριγηλότητας του δέρματος. Τα ισχυρά αντιοξειδωτικά Πράσινο Τσάι, Βιταμίνη E συνεργάζονται με το Lactobionic Acid, για να εξουδετερώσουν τις ελεύθερες ρίζες και να βοηθήσουν στην προστασία του υγιούς DNA, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα πιο όμορφο και νεανικό δέρμα. Δεν περιέχει έλαια ούτε άρωμα.

Όσες αντιμετωπίζουν λιπαρότητα όπως και μεις σε αυτό το blog συνήθως προτιμούν αντηλιακά σε μορφή λοσιόν. Aν σας αρέσει το La Roche-Posay Anthelios XL Fluid το πιο πιθανό είναι να σας αρέσει και το συγκεκριμένο αντηλιακό της Neostrata. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια έχουμε φυσικά αντηλιακά φίλτρα όμως η υφές του μοιάζουν πολύ αφού πρόκειται για μια ημιδιάφανη λοσιόν εξαιρετικά ελαφριάς υφής με ματ αποτέλεσμα. Είναι λίγο πιο ματ το αποτέλεσμα του σε σύγκριση με το LRP Anthelios XL Fluid δεν φτάνει όμως την ματ όψη που προσφέρει το Australian Gold Botanical Tinted Face Lotion που είναι το αγαπημένο μου το καλοκαίρι, όμως την περίοδο που διανύουμε δεν θέλω να είναι υπερβολικά ματ γιατί λίγο το κρύο λίγο η τρετινοινη έχουν ξηράνει την επιδερμίδα μου. Η λοσιόν έχει ένα φυσικό χρώμα που εναρμονίζεται με τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και το κερασάκι στη τούρτα ήταν ότι ταιριάζει πολύ ως βάση για το αγαπημένο μου make up που τελευταία  είναι το  Estee Lauder Double Wear (περισσότερα εδώ). Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά του προϊόντος αυτού θα τολμούσα να πω ότι τείνουν να ακουμπήσουν το τέλειο  για τις δικές μου ανάγκες όσον αφορά την αντηλιακή προστασία τουλάχιστον για την περίοδο του χειμώνα. Δεν αποκλείεται βέβαια να μου αρέσει εξίσου και το καλοκαίρι όπου φυσικά θα επανέλθουμε με νέο post αφού το θέμα αυτό δεν θα πάψει να μας απασχολεί.

Πέρα από τα πατενταρισμένα συστατικά που θα βρείτε στις συνθέσεις NeoStrata  και τα ΑΗΑ (άλφα-υδροξύ-οξέα) στα οποία στηρίζονται μετά από κλινικές μελέτες που διεξάγουν εδώ και πολλά χρόνια, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να αναφέρουμε και τα ΡΗΑ (πολυ-υδροξύ-οξέα) όπως η Glyconolactone καθώς και τις πολύπλοκες ενώσεις των  Poly Hydroxy Bionic Acids όπως το Lactobionic Acid και το Maltobionic Acid. Και οι δύο νέες κατηγορίες συστατικών έχουν αντιγηραντική δράση και οφέλη προκαλώντας την εξομάλυνση της λειτουργίας της κερατινοποίησης όπως τα παραδοσιακά ΑΗΑ. Ταυτόχρονα προσφέρουν επιπλέον πλεονεκτήματα όπως ενισχυμένη ενυδάτωση, ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και είναι κατάλληλα για χρήση ακόμα στο πιο ευαίσθητο και ευαισθητοποιημένο δέρμα. Στη δική μου περίπτωση είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον λόγω της ευαισθησίας της επιδερμίδας μου και της ροδόχρου ακμής που μου περιορίζει την χρήση συγκεκριμένων ΑΗΑ. 

Η εταιρεία NeoStrata Company, Inc., ιδρύθηκε το 1988 από τους Drs. Van Scott και Yu, στο Princeton, NJ. Eκεί συνεχίζεται μέχρι σήμερα η μελέτη και ανάπτυξη νέων συνθέσεων, προϊόντων και brands με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα όπως τα NeoStrata, Exuviance, CoverBlend και NeoStrata Therapeutics. 
Αυτά τα θεραπευτικά και καλλυντικά δερματολογικά προϊόντα στηρίζονται στις αξεπέραστες τεχνολογίες των Alpha Hydroxy Acids (AHA) και Poly Hydroxy Acids (PHA) για να απαντήσουν σε κάθε ανάγκη του δέρματος. Τα προϊόντα NeoStrata και τα προϊόντα Exuviance πωλούνται σήμερα σε περισσότερες από 75 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.    
Οι Drs. Eugene Van Scott και Ruey Yu είναι  συν- εφευρέτες των προϊόντων NeoStrata®  και κατόχοι περισσότερων από 100 πατενταρισμένων συστατικών και συνθέσεων στις ΗΠΑ και εκτός ΗΠΑ. 
Aξεπέραστοι και χωρίς προηγούμενο στον τομέα τους για τις συνεχείς τους ανακαλύψεις και επιστημονικές καινοτομίες, έχουν εκπονήσει κλινικές μελέτες που δημοσιεύτηκαν στα κυριότερα ιατρικά έντυπα Δερματολογίας και έχουν τιμηθεί με τα πιο σημαντικά διεθνή βραβεία στον τομέα τους.
Tα καλλυντικά NEOSTRATA® είναι τα προηγμένα, επιστημονικά σχεδιασμένα προϊόντα περιποίησης του δέρματος με την κλινικά αποδεδειγμένη δράση που συνιστούν οι δερματολόγοι για την ορατή ανανέωση, αποκατάσταση και βελτίωση της υφής του δέρματος. Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων NEOSTRATA® έχει αποδειχτεί βάσει κλινικών ερευνών σε μια μεγάλη ποικιλία δερματικών τύπων και δερματικών προβλημάτων όπως η φωτογήρανση, η ροδόχρους νόσος, η υπερχρωμάτωση, το προβληματικά ξηρό δέρμα, η ακμή, μεταξύ άλλων.



By Despoina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου