Σελίδες

Flickr Images

Gaia Ethereal Beauty-Ventus Beaute Aromatherapy!

Πρόσφατα η εταιρία DMB Hellas Products είχε την ευγενή καλοσύνη να μας στείλει ένα πακέτο γεμάτο προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς απο τις σειρές Gaia Ethereal Beauty και Ventus Beaute Aromatherapy ώστε να τα δοκιμάσουμε και να τα γνωρίσουμε καλύτερα! Χαρήκαμε ιδιαίτερα γιατί πρόκειται για ελληνική εταιρία αλλά και επειδή ολα τα προϊόντα τους είναι φτιαγμένα με φυσικά συστατικά κάτι που είναι πολύ σημαντικό!

Η DMB Hellas Products με δυναμική παρουσία από το 2003 σε καταστήματα καλλυντικών, φαρμακεία, μικρές και μεγάλες αλυσίδες super market σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα ομορφιάς για τη γυναίκα, τον άνδρα αλλά και ολόκληρη την οικογένεια.
Με ιδιαίτερα υψηλή οικολογική και κοινωνική ευαισθησία δημιουργεί ολοκληρωμένες καθημερινές και επαγγελματικές σειρές περιποίησης, για ολόκληρο το σώμα, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά που όλοι κρύβουμε μέσα μας.



Η σειρά Gaia Ethereal Beauty περιλαμβάνει αγνά φυσικά καλλυντικά με οργανικό λάδι ελιάς και έλαιο φιστικιού!
Το βιολογικό λάδι ελιάς ως συστατικό περιποίησης πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες, βιταμίνες Ε & Α προστατεύει, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα, αυξάνει την ελαστικότητα της και βοηθά στην αναδόμησή της, προστατεύοντας την από τα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσης ενώ παράλληλα χάρη στους μαλακτικούς και ενυδατικούς παράγοντες που περιέχει περιποιείται μοναδικά και τα μαλλιά χαρίζοντάς τους λάμψη, μεταξένια υφή και ενυδάτωση σε βάθος.
Το έλαιο φιστικιού με τη σειρά του είναι και αυτό γνωστό για τις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Σε συνδυασμό μάλιστα με το λάδι ελιάς, αποτελεί την τέλεια προστασία για το δέρμα και τα μαλλιά. Οι μαλακτικοί παράγοντες, τα λιπαρά οξέα και η βιταμίνη Ε που περιέχει εξουδετερώνουν την πρόωρη γήρανση και εξασφαλίζουν απαλό και μεταξένιο δέρμα που ακτινοβολεί υγεία.
Όλα τα προϊόντα Gaia Ethereal Beauty είναι πλούσια σε φυσικής και φυτικής προέλευσης συστατικά, βιολογικά, φυτικά εκχυλίσματα και έλαια, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Παρασκευάζονται και είναι εργαστηριακά ελεγμένα σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι ιδανικά για την υγιεινή φροντίδα και περιποίηση του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών.
 
Απο αυτή τη σειρά το πακέτο μας περιελάμβανε:

ALL SKIN TYPES CLEANSING MILK NATURAL 
Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος με βιολογικό λάδι ελιάς, έλαιο φιστικιού, έλαιο άργκαν, ιπποφαές, βούτυρο καριτέ, αλόη, αλλαντοΐνη , γλυκερίνη, προβιταμίνη Β5 και βιταμίνη Ε. Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα από τους ρύπους και απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ από το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη. Η ειδική απαλή του σύνθεση με άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα βοηθάει την ενυδάτωση και τη φυσική ανάπλαση της επιδερμίδας αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στο δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

ALL SKIN TYPES TONIC LOTION NATURAL
Τονωτική λοσιόν προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος με βιολογικό λάδι ελιάς, έλαιο φιστικιού, έλαιο άργκαν, μέλι , ιπποφαές ,αλόη, αλλαντοΐνη, προβιταμίνη Β5 και βιταμίνη Ε. Δροσίζει, τονώνει και αναζωογονεί το πρόσωπο, σφίγγει τους διεσταλμένους πόρους, και χαρίζει στο δέρμα μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Χάρη στην ισορροπημένη και πλούσια σύνθεσή της σε φυσικά αντιοξειδωτικά συστατικά και άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα περιποιείται την επιδερμίδα, προσφέροντας εξαιρετική καταπραϋντική και απαλυντική δράση. Ενισχύει τις φυσικές λειτουργίες της, ενώ παράλληλα ενυδατώνει, θρέφει και βοηθά στην αποκατάσταση του pH της επιδερμίδας.

OLIVIE PISTACHIO NATURAL FACE CREAM 24 HOURS MOISTURIZING
Πλούσια ενυδατική κρέμα προσώπου ελιά και φιστίκι 24ωρης ενυδάτωσης, θρέψης και αναζωογόνησης για όλους τους τύπους δέρματος εμπλουτισμένη με βιταμίνες, δραστικά συστατικά και εκχύλισμα ρίζας imperata cylindrical γνωστός φυσικός ενυδατικός δραστικός παράγοντας 2ης γενιάς που προσφέρει βαθιάς ενυδάτωση όλο το εικοσιτετράωρο. Η μοναδική μη λιπαρή σύνθεση της με βιολογικό λάδι ελιάς, έλαιο φιστικιού, έλαιο άργκαν, αλόη, καλέντουλα, αμυγδαλέλαιο, βιολογικά εκχυλίσματα σταφυλιού, χαμομηλιού και τριαντάφυλλου, πρωτεΐνες σιταριού και μελιού, προβιταμίνη Β5, βιταμίνες Ε & Α και άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα αναζωογονεί, τονώνει, θρέφει και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας χαρίζοντας απαλότητα, υγιή λάμψη και αίσθηση ευεξίας .
HYDRATING SHOWER GEL NATURAL
Eνυδατικό, απαλό αφρόλουτρο σώματος με βιολογικό λάδι ελιάς, έλαιο φιστικιού, έλαιο άργκαν, προβιταμίνη Β5 και  φιλικό pH για το δέρμα Το ελαιόλαδο πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες, βιταμίνες Ε & Α προστατεύει, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, αυξάνει την ελαστικότητα της και βοηθά στην αναδόμησή της, προστατεύοντας την από τα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσης ενώ παράλληλα το έλαιο φιστικιού το οποίο είναι φυσικά εμπλουτισμένο με μαλακτικούς και ενυδατικούς παράγοντες σε συνδυασμό με την προβιταμίνη Β5 ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα αφήνοντάς την λεία και απαλή. Τα αισθησιακό, μοναδικό του άρωμα μετατρέπει το μπάνιο σε μια απολαυστική αρωματική εμπειρία περιποίησης και ευεξίας. 

HYDRATING BODY OIL & MASSAGE ARGAN OIL & CITRUS BLOSSOM
Πλούσιο λάδι σώματος και μασάζ με βιολογικό λάδι ελιάς, έλαιο φιστικού, λάδι άργκαν και μακαντάμια, αμυγδαλέλαιο και έλαιο τζοτζόμπα για έντονη ενυδάτωση, προστασία, απαλότητα και ελαστικότητα. Συνδυάζει φυτικά έλαια με πλούσιες θρεπτικές και μαλακτικές ιδιότητες καθώς και βιταμίνες με ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση, διατηρώντας την επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη και βελούδινα απαλή. Επίσης τα αιθέρια έλαια λεβάντας, μέντας, ροδιού και εσπεριδοειδών, αφήνουν το δέρμα ευχάριστα αρωματισμένο χαρίζοντας ενέργεια και ευεξία. Απορροφώνται εύκολα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα λαδιού και χάρη στη μη λιπαρή σύνθεσή τους είναι ιδανικά για όλους τους τύπους δέρματος.

HYDRATING SHAMPOO NATURAL
Ενυδατικό, απαλό σαμπουάν ελιά και φιστίκι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών με βιολογικό λάδι ελιάς, έλαιο φιστικιού και έλαιο άργκαν γνωστά για τις μαλακτικές, ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες, πλούσιο σε φυσικές πρωτεΐνες και προβιταμίνη Β5. Kατάλληλο για καθημερινή χρήση.

HAIR BALSAM NATURAL
Πλούσια μαλακτική κρέμα μαλλιών εντατικής ενυδάτωσης και θρέψης με βιολογικό λάδι ελιάς, έλαιο φιστικιού, έλαιο άργκαν, ιπποφαές, γιαούρτι, πρωτεΐνες σιταριού και βιταμίνη Ε ο συνδυασμός των οπoίων αναδομεί, αναζωογονεί και θρέφει την τρίχα αφήνοντας την βαθιά ενυδατωμένη χαρίζοντας ενέργεια, λάμψη και όγκο. Ξεμπερδεύει και περιποιείται τέλεια τα μαλλιά, αυξάνoντας την ελαστικότητα και την αντοχή τους. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, ιδανική για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά.
FOOT CREAM NATURAL
Πλούσια κρέμα ποδιών για ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα εντατικής ενυδάτωσης και θρέψης με βιολογικό λάδι ελιάς, έλαιο φιστικιού, έλαιο αργκάν, αλόη, αμυγδαλέλαιο, μελισσοκέρι, γλυκερίνη, αλλαντοΐνη, προβιταμίνη Β5 και βιταμίνη Ε τα οποία χάρη στις επουλωτικές, καταπραϋντικές, θρεπτικές, ενυδατικές και μαλακτικές τους ιδιότητες ενυδατώνουν σε βάθος και επουλώνουν σταδιακά τη σκασμένη επιδερμίδα αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό. Βοηθάει στην πρόληψη της τραχύτητας και τν σκληρύνσεων προσφέροντας 24ωρη φροντίδα και προστασία. Απορροφάται αμέσως και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση.

Η σειρά Ventus beaute Aromatherapy είναι και αυτή ευμπνευσμένη απο τη φύση! Με βασικές πρώτες ύλες τα φυτικά και βιολογικά εκχυλίσματα φρούτων, βοτάνων και λουλουδιών όλα τα προϊόντα της θρέφουν και ενυδατώνουν προστατεύοντας το δέρμα από την καθημερινή ταλαιπωρία της έντονης ζωής!

Το πακέτο περιείχε τα ακόλουθα προϊόντα:

HYDRATING BODY BUTTER WITH COCO & SHEA BUTTER, BEES WAX, AlMOND OIL &VITAMIN Ε
Πλούσια ενυδατική κρέμα εντατικής ενυδάτωσης, ανάπλασης και θρέψης της επιδερμίδας. Η μοναδική της σύνθεση με φυσικό βούτυρο καρύδας, βούτυρο καριτέ και κερί μέλισσας γνωστά για τις θρεπτικές, καταπραυντικές, μαλακτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες, γλυκερίνη, αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε θρέφει, ενυδατώνει σε βάθος και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες, ιδανικά για ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. Απορροφάται αμέσως και προσφέρει 24ωρη φροντίδα και προστασία.

BODY SCRUB WITH SEA BUTTER, COCONUT, OLIVE & ALMOND OIL
Κρέμα απολέπισης σώματος για βαθύ καθαρισμό, τόνωση και ενυδάτωση. Η μοναδική του σύνθεση με φυσικούς κόκκους αμυγδάλου και βιταμίνη Ε απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύταρα, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την απαλή και αναζωογονημένη. Επίσης το βούτυρο καριτέ γνωστό για τις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες σε συνδυασμό με τα έλαια ελιάς, αμυγδάλου και καρύδας θρέφει, ενυδατώνει και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας. Kατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες.

VENTUS CREAMY BODY MILK WITH SUGAR CREAM & PISTACHIO
Ενυδατικό γαλάκτωμα με βιταμίνη Ε και αλόη, για την καθημερινή φροντίδα και περιποίηση του σώματος.
Η ισορροπημένη σύνθεση του, χωρίς περιττή λιπαρότητα, ενισχύει το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας περιορίζοντας την αφυδάτωση, αφήνοντας την απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη.

ΗAND CREAM ALOE VERA WITH ORGANIC ALOE VERA,VITAMINS & MILK
Ενυδατική,θρεπτική κρέμα χεριών και σώματος με βιολογικά
και φυτικά εκχυλίσματα αλόης, καλέντουλας και χαμομηλιού, βιολογικό ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνες Α, Ε, & F, πρωτεϊνες σιταριού και μελιού, μετάξι και αλλαντοϊνη τα οποία έχουν επουλωτικές, θρεπτικές, καταπαραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες. Ενυδατώνει σε βάθος τη σκασμένη επιδερμίδα και επουλώνει σταδιακά. Aπορροφάται αμέσως και προσφέρει 24ωρη φροντίδα και προστασία.

NOURISHING HAIR MASK WITH MOROCCAN ARGAN OIL, KERATIN & PROVITAMIN B5
Επαγγελματική μάσκα μαλλιών εντατικής θρέψης και επανόρθωσης η οποία χάρη στον μοναδικό συνδυασμό της με έλαιο argan το οποίο ευδοκιμεί στο Μαρόκο και είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, κερατίνη και προβιταμίνη Β5 αναδομεί,αναζοωγονεί και θρέφει την τρίχα αφήνοντας την βαθιά ενυδατωμένη χαρίζοντας ενέργεια, λάμψη και όγκο. Ξεμπερδεύει και περιποιείται τα μαλλιά,αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή τους και τα προστατεύει απο την ψαλίδα, τη θερμότητα και την ηλιακή ακτινοβολία καθώς περιέχει φυσικά UV φίλτρα προστασίας. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, ιδανική για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά από προϊόντα styling, βαφές, περμανάντ και άλλες τεχνικές εργασίες.

SERUM ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΑRGAN & ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ
Eπαγγελματικό serum σιλικόνης, λάμψης και προστασίας για άμεσο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η μοναδική, μη λιπαρή σύνθεση του εμπλουτισμένη με έλαιο άργκαν και λάδι ελιάς γνωστά για τις αντιοξειδωτικές, ενυδατικές και μαλακτικές τους ιδιότητες θρέφει, ενυδατώνει και περιποιείται τα μαλλιά που έχουν υποστεί φθορές απο κάθε είδους κατεργασίες ενώ ταυτόχρονα αναστέλλει και επιδιορθώνει την ψαλίδα και το σπάσιμο της τρίχας. Ανακτά τη χαμένη ελαστικότητα των μαλλιών σας αυξάνοντας την αντοχή τους και χαρίζοντας τους μοναδική απαλότητα και λάμψη. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και ιδανικό για καθημερινή χρήση.

VENTUS EAU DE TOILETTE ETERNAL LOVE
Γυναικείο άρωμα σε σπρέυ με εκχυλίσματα λουλουδιών 
 

VENTUS SOOTHING HYDRAHUG RE 3
Καταπραϋντική και ενυδατική μάσκα προσώπου, πλούσια σε φυσικά εκχυλίσματα παπάγιας, ανανά και βιταμίνες. Ξεκουράζει, ανακουφίζει και αναζωογονεί το πρόσωπο. Χάρη στους πλούσιους ενυδατικούς και θρεπτικούς παράγοντες που περιέχει, χαρίζει μοναδική φρεσκάδα, νεανικότητα, σφριγηλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα. 

VENTUS FIRMING & MOISTURIZING EYE CREAM GEL MASK
Συσφικτική και ενυδατική μάσκα εντατικής φροντίδας σε μορφή κρεμοζελέ για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Χάρη στα εκχυλίσματα ginkgo biloba, πράσινου τσαγιού και αγγουριού, τονώνει και συσφίγγει τη λεπτή περιοχή γύρω από τα μάτια. Ταυτόχρονα, το οργανικό πυρίτιο, οι βιταμίνες και οι ενυδατικοί παράγοντες που περιέχει, απαλύνουν τις ρυτίδες έκφρασης διατηρώντας την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια ενυδατωμένη, ελαστική και σφριγηλή χωρίς πρηξίματα και μαύρους κύκλους. 

Να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά την εταιρία DMB Hellas Products που μας έστειλε αυτό το υπέροχο πακέτο και μας έδωσε την ευκαιρία να την γνωρίσουμε! Θα επανέλθουμε με αναλυτικότερα reviews για τα προϊόντα μόλις έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για αυτά!


By Hara


3 σχόλια:

  1. Φαίνονται όλα υπέροχα... Να τα χαρείς :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραίο πακέτο,κορίτσια,να το χαρείτε! Μου άρεσαν πολύ τόσο τα συστατικά όσο και οι συσκευασίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή