Σελίδες

Flickr Images

Summer hair care!


Αγαπημένες μου φίλες, βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, όπου η ζέστη χτυπάει κόκκινο, τα μπάνια στην παραλία όλο και πληθαίνουν και εμείς ανέμελες αλλά και ευτυχισμένες που μπορούμε να πηγαίνουμε στη θάλασσα δίχως υποχρεώσεις αφήνουμε την επιδερμίδα και τα μαλλιά μας περισσότερο εκτεθειμένα από ποτέ!
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ αποφεύγω να χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα το καλοκαίρι αλλά βέβαια, δεν θέλω να καταστρέφω και τα μαλλιά μου! Έτσι, ανακάλυψα τα διφασικά κοντίσιονερ της FARCOM που το ένα είναι για βαμμένα και το άλλο για μη βαμμένα μαλλιά και έχω σώσει τα μαλλιά μου την περίοδο των διακοπών. Η χρήση τους είναι πάρα πολύ εύκολη καθώς τα εφαρμόζετε σε στεγνά ή νωπά μαλλιά αφού τα ανακαινίσετε, καθώς πρόκειται για διφασικό προιόν και έπειτα γίνονται τα μάγια.
Αμέσως μετά τα μαλλιά σας είναι πιο υγιή και πιο ευκολοχτένιστα από ποτέ σαν να βγήκατε τώρα από το κομμωτήριο! Το προιόν για τα μη βαμμένα μαλλιά περιέχει ωμέγα λιπαρά οξέα, απαραίτητα για το φυσικό λιπιδικό προστατευτικό στρώμα της τρίχας και γάλα αμυγδάλου. Παράλληλα, το προιόν για τα βαμμένα μαλλιά που χρειάζονται έξτρα περιποίηση περιέχει ένα συνδυασμό κερατίνης φυτικής προέλευσης με αμινοξέα, το γνωστό λάδι σε όλες μας Monoi de Tahiti και παράγοντα προστασίας χρώματος UV.
Πρόκειται για δύο εξαιρετικά προϊόντα της FARCOM που έχουν σώσει τα μαλλιά μου από την φθορά και την ταλαιπωρία του καλοκαιριού και είμαι σίγουρη πως θα σώσουν και εσένα από το δίλημμα ποιο προιόν να χρησιμοποιήσω τους δύσκολους μήνες του καλοκαιριού. Τώρα πιστεύω γνωρίζεις την απάντηση!!! Καλές βουτιές με λαμπερά μαλλιά από την FARCOM λοιπόν κορίτσια μου!


By Sofia

5 σχόλια:

  1. τιμουλα? και ειμαι προς αναζήτηση για κατι τετοιο για τα μαλλια. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει τίποτα απ' τη συγκεκριμένη εταιρία, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαίρυ, τα προιόντα αυτά είναι επαγγελματικά προιόντα κομμωτηρίου οποτε η τιμη καθορίζεται απο το εκάστοτε κομμωτήριο αλλά μπορείτε να μπείτε και στη σελιδα της farcom στο facebook για οποιαδήποτε πληροφορία η ακόμη και να τα προμηθευτείτε απο εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορούμε να τα βρουμε και σε σουπερ μαρκετ;γιατι νομιζω οτι αλλα προϊόντα τους υπαρχουν! Ξερετε αν κανουν δοκιμές σε ζωα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη, δεν νομιζω να ειναι διαθεσιμα στο σουπερ μαρκετ! Μπορείς όμως να τα βρείς και σε κάποια online καταστήματα! Για το αν κάνουν δοκιμές σε ζώα αυτό δεν το γνωρίζω! Μπορείς να απευθυνθείς για οποιαδήποτε απορία-διευκρίνηση στη σελίδα της Farcom στο Facebook!

      Διαγραφή