Σελίδες

Flickr Images

My shopping experience from Mondo Cosmetico!




Αγαπημένες μου φίλες ελπίζω να είστε ξέγνοιαστες σε κάποια παραλία και με το κείμενό μου να χαρίσω μια ξέγνοιαστη αύρα στο καλοκαιράκι σας.
Ναι το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ και εγώ έχω το πρόβλημα πως με τόση ζέστη δυσκολεύομαι να κάνω τις αγορές μου από φυσικά καταστήματα. Έτσι, καθώς ήμουν στον υπολογιστή μου μία μέρα ανακάλυψα τη σελίδα του Mondo Cosmetico στο facebook! Η αλήθεια είναι πως εντυπωσιάστηκα με την πολύ μεγάλη ποικιλία του σε ελληνικές μάρκες καλλυντικών και στις πολύ χαμηλές τιμές τους. 
Όλες οι κριτικές από τους πελάτες μιλούσαν για ένα εξαιρετικό προσωπικό που καλύπτει τις ανάγκες και τις απορίες αλλά και τις επιθυμίες μίας σύγχρονης γυναίκας! Δεν είναι τυχαίο βέβαια αυτό το γεγονός αφού πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στον χώρο της ομορφιάς πάνω από 35 χρόνια και ξέρει καλά πως για να λάμπει μία γυναίκα πρέπει να δέχεται και να δίνει απλόχερα αγάπη! 
Το μάτι μου λοιπόν αμέσως έπεσε στα RebeccaMakeUp που είναι προϊόντα μακιγιάζ mineral, χωρίς parabens και το Mondo Cosmetico τα εισάγει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα. Και τώρα θα μου πείτε από όλες τις γνωστές μάρκες κατευθύνθηκες σε μία που μέχρι τότε σου ήταν άγνωστη; Φυσικά! Γιατί τι νοστιμάδα θα έχει η ζωή μας αν ακολουθούμε κάθε μέρα την ίδια ρουτίνα. Αφού λοιπόν πραγματοποίησα τις αγορές μου έμεινα άφωνη από την εξυπηρέτηση και την ποιότητα των προϊόντων. Είναι πολύ σημαντικό στην Ελλάδα της κρίσης να υπάρχουν επαγγελματίες που σε αντιμετωπίζουν με τόση ανθρωπιά, είναι εκεί για να σε βοηθήσουν σε ότι χρειάζεσαι και να δώσουν χρώμα και ανάσα στο καλοκαίρι σου καθώς έχουν τόσο χαμηλές τιμές. 
Αυτοί είναι οι λόγοι που αγαπώ εγώ το Mondo Cosmetico και μπορείς να το γνωρίσεις και εσύ αν επισκεφτείς τη σελίδα του στο facebook ή το ηλεκτρονικό τους κατάστημα (www.mondocosmetico.gr), καθώς επίσης και τα φυσικά καταστήματα στις οδούς Ανατολικής Θράκης 20 (στην περιοχή Βότση στην Καλαμαριά) και στην Μ. Μπότσαρη 62. 
Μέχρι το επόμενό μου κείμενο απολαύστε την κάθε σας στιγμή γιατί το καλοκαίρι και η ομορφιά δεν είναι κατάσταση αλλά τρόπος σκέψης!!!

By Sofia

1 σχόλιο:

  1. ευχαριστούμε πολυ για την αναρτηση .Δεν το ηξερα σαν καταστημα αλλα θα το τσεκαρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή