Σελίδες

Flickr Images

Autumn Cherrybox unboxing!


To AUTUMN BOX από το Cherrybox ήρθε και είναι γεμάτο υποσχέσεις!!!
Αγαπημένες μου φίλες σε αυτό το ποστ είμαι ενθουσιασμένη και πάρα πολύ χαρούμενη που κρατάω στα χέρια μου το καινούριο εποχιακό κουτί του Cherrybox, που είναι πραγματικά μία αποκάλυψη! Για όσες δεν γνωρίζετε το cherrybox είναι ένα συνδρομητικό κουτί που περιέχει διάφορα προιόντα από επώνυμες εταιρείες σε πολύ προνομιακή τιμή! Εγώ προσωπικά το αγαπώ εδώ και πολύ καιρό γιατί φροντίζει για τις μέρες που η επιδερμίδα μου διψάει, τα μαλλιά μου είναι θαμπά αλλά και για εκείνες τις νύχτες που ψάχνω το πιο εντυπωσιακό κραγιόν να φορέσω. Και αν σας φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό πάμε να δούμε τι θα βρείτε μέσα στο φθινοπωρινό κουτάκι!
Αρχικά, κάθε φορά που παραλαμβάνω το κουτί μου χαζεύω για ώρες την υπέροχη σχεδίαση και την ιδιαιτερότητα του κάθε κουτιού που προσαρμόζονται στις ανάγκες της εκάστοτε εποχής. Μάλιστα ο συνδυασμός κόκκινου και μπορντό στη σχεδίαση αυτού του κουτιού με κάνει να νοιώθω πολύ ξεχωριστή που το έχω στα χέρια μου.
Μέσα στο κουτάκι λοιπόν, το πρώτο πράγμα που αντίκρισα είναι το λαδάκι 3 σε 1 από την εταιρεία messinian spa! Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό λάδι από εξαιρετικό έλαιο ΠΟΠ Καλαμάτας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην επιδερμίδα, στο πρόσωπο και στο σώμα σας και θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης τόσο στο δέρμα όσο και στα μαλλιά σας. Την εταιρεία messinian spa την ξεχωρίζω και εγώ και άλλες πολλές beauty bloggers καθώς όλα τα προιόντα της είναι από διαλλεγμένα ποιοτικά συστατικά έχουν εξαιρετικά αρώματα και κάνουν ότι υπόσχονται.
Επόμενο προιόν, είναι το Best-seller Mini Kabuki Brush της Bellapierre Cosmetics που είναι ιδανικό επαγγελματικό πινέλο για πολλαπλές χρήσεις. Προσωπικά θεωρώ πως τα πινέλα που έχει η κάθε κοπέλα στην κατοχή της πρέπει να τα χρησιμοποιεί για όποια χρήση την βολεύουν οπότε θεωρώ πως είναι ένα προιόν που κάθε γυναίκα όσα πινέλα και αν έχει  δεν θα έλεγε όχι για ένα ακόμα στην κατοχή της! 
Συνεχίζοντας προχωράω στην εταιρεία MISS COP και τα υπέροχα μανό της. Το δικό μου είναι σε ένα βαθύ κόκκινο χρώμα ιδανικό για να πρωταγωνιστήσει στα νύχια μου για όλες τις εποχές. Μου έχει κλέψει την καρδιά!
Βέβαια, δεν είναι το μόνο βαθύ κόκκινο που μου έχει κλέψει την καρδιά στο κουτάκι μου καθώς  βρήκα άλλο ένα προιόν από την εταιρεία So Beauty αυτή τη φορά, το ενυδατικό ματ κραγιόν της και έχω μείνει άναυδη με την ποιότητα και φυσικά και με την απόδοση του! Άλλο ένα προιόν που ευγνωμονώ το cherrybox που το απέκτησα! 
Στη συνέχεια προχωράω σε ένα άκρως επαναστατικό προιόν της εταιρείας Body Boom, καθώς πρόκειται για ένα επαναστατικό scrub σώματος από διαλλεγμένα χαρμάνια καφέ που προσφέρει ασυναγώνιστη απαλότητα στο σώμα μας και καταπολεμάει ακόμα και της ραγάδες! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω και να σας πω τις εντυπώσεις μου γι’ αυτό.!
Τέλος, το κουτάκι μου είχε δύο διαφορετικά προιόντα της εταιρείας Ο.Οlive μιας εταιρείας που ομολογώ γνώρισα πρώτη φορά αλλά μου φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Τόσο το κοντίσιονερ που περιέχει το κουτί μου όσο και το δυναμωτικό σαμπουάν θα σώσουν τα μαλλιά μου σε εκείνες τις μέρες που θα δείχνουν άτονα και ταλαιπωρημένα και δεν θα ξέρω πώς να τα αντιμετωπίσω!
Όπως βλέπετε, αυτό δεν ήταν απλώς ένα φθινοπωρινό κουτί. Ήταν ένα κουτί από μια εταιρεία που θέλει να μας παρέχει πρώτη και σε προνομιακές τιμές όλες τις καινοτομίες, που μας νοιάζεται και δεν βλάπτει το πορτοφόλι μας! Εγώ προσωπικά ακόμη δεν παρέλαβα αυτό το κουτί μου ανυπομονώ ήδη για το επόμενο! Ναι, cherrybox νοιώθω πως μας κακομαθαίνεις και ναι cherrybox αναμφισβήτητα πιστεύω πως αυτό ήταν το πιο WOW box που έχεις βγάλει μέχρι τώρα!




By Sofia

1 σχόλιο: