Σελίδες

Flickr Images

Cretan organic cosmetics by BIOselect!



Aγαπημένες μου φίλες είμαι και αυτή την εβδομάδα κοντά σας για να μιλήσουμε για μια κρητική εταιρεία προϊόντων με 90% φυσικά συστατικά.
Σε μία εποχή που όλα γύρω μας είναι βλαβερά για τον οργανισμό και την επιδερμίδα μας ανακάλυψα την εταιρεία BIOselect που τα προιόντα της και οι μυρωδιές τους μου θυμίζουν εκείνες τις συνταγές των γιαγιάδων μας που ήταν φτιαγμένες από τα χεράκια τους με πάρα πολύ αγάπη.
Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να εμπιστευτώ την φροντίδα της επιδερμίδας μου εξολοκλήρου σε αυτήν και προμηθεύτηκα κάποια προϊόντα που θα με σώσουν τώρα τον χειμώνα. Αρχικά, τα δύο πιο πολύτιμα προϊόντα για εμένα τον χειμώνα είναι η κρέμα χεριών και το lipbalm. Η BIOselect λοιπόν υπόσχεται πως με τα προιόντα της θρέφει τα σκασμένα χείλη και τα ξεφλουδισμένα χέρια χαρίζοντάς τους απαλότητα και βγάζοντας και εσάς από τον προβληματισμό για το που πρέπει να απευθυνθείτε!
Στη συνέχεια, για την φροντίδα του προσώπου μου προμηθεύτηκα ένα scrub προσώπου με βασικά συστατικά τη dictamelia, τη μολόχα και τα κουκούτσια της ελιάς. Μετά το απολεπιστικό προσώπου λοιπόν, περιποιούμαι έξτρα την επιδερμίδα μου με την απαλυντική μάσκα προσώπου που απομακρύνει όλους τους ρύπους και χαρίζει ένα αίσθημα ανανέωσης και φρεσκάδας στην επιδερμίδα μου! Τέλος, απλώνω την  ενυδατική προσώπου και την κρέμα ματιών μου και η επιδερμίδα μου με ευγνωμονεί για όλα αυτά τα φυσικά προϊόντα που της δωρίζω.
Βέβαια, δεν νοείται καθαρισμός αν δεν έπαιρνα και ένα Body butter από την Bioselect και το δικό μου αγαπημένο είναι αυτό με την μοναδική μυρωδιά μήλου. Σίγουρα, ένα μπάνιο το βράδυ και έπειτα μία ενυδατική σώματος είναι αυτό που χρειάζεται η κάθε γυναίκα στο τέλος της ημέρας της. Και αν με ρωτήσεις τώρα στο τέλος που κλείνω αυτό το κείμενο γιατί ξεχωρίζω την εταιρεία Bioselect είναι γιατί με φροντίζει όπως κάνω και εγώ με τους δικούς μου ανθρώπους, όπως έκανε κι η γιαγιά μου στην μαμά μου κ.ο.κ. Είναι σαφώς, το δικό μου μυστικό ομορφιάς από γυναίκα σε γυναίκα. 






By Sofia

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία προϊόντα!!!! Να τα ευχαριστηθείς!! Αυτή η εταιρία διαθέτει και πολύ καλά αιθέρια έλαια και σε καλή τιμή!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραια φαίνονται και σε καλές τιμές!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή