Σελίδες

Flickr Images

The Body Shop Lightening Shade Adjusting Drops!

Δεν ξέρω για σας, όμως εγώ δυσκολεύομαι κάθε φορά να βρω τη σωστή απόχρωση foundation. 9 στις 10 φορές καταλήγω να διαλέγω απόχρωση σκουρότερη, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες που έχω  πάρει και λίγο χρώμα από τον ήλιο!
Είναι πολύ εκνευριστικό γιατί τα περισσότερα foundations που μου αρέσουν είναι αρκετά ακριβά για να αγοράζω δύο διαφορετικές αποχρώσεις κάθε φορά και να τις αναμιγνύω ή να χρησιμοποιώ τη μία το χειμώνα και την άλλη το καλοκαίρι. Στις λίγες περιπτώσεις που η απόχρωση τυχαίνει να είναι ανοιχτότερη μπορώ να την διορθώσω με λίγο bronzer, όμως στην αντίθετη περίπτωση η κατάσταση δεν σώζεται.
'Ενα έξυπνο προϊόν από το Τhe Body Shop το Lightening Shade Adjusting Drops όμως φαίνεται να δίνει λύση και μάλιστα οικονομική. Η περιγραφή του είναι η παρακάτω:

Εάν έχετε ανοιχτή προς μέτρια επιδερμίδα τότε η απόχρωση του foundation σας ίσως να δείχνει πολύ σκούρα ή πορτοκαλί. Με ένα μίγμα από λευκές και ροζ χρωστικές οι Lightening Drops εξουδετερώνουν την κίτρινη απόχρωση στην επιδερμίδα. Απλώς προσθέστε μία σταγόνα για πιο ανοιχτή απόχρωση ώστε να δημιουργήσετε την τέλεια απόχρωση στο foundation σας.

  •     Για χρήση με ανοιχτές προς μέτριες αποχρώσεις foundation
  •     Μεταμορφώστε τη “σχεδόν σωστή” απόχρωση foundation στην ιδανική για εσάς
  •     1 σταγόνα = ½ τόνος πιο ανοιχτή απόχρωση
  •     Χρησιμοποιείται με τα περισσότερα υγρά foundations

Όπως θα δείτε και στις φώτο παρακάτω, με μία σταγόνα Lightening Drops μπόρεσα και διόρθωσα ένα καινούργιο foundation με τελείως λάθος απόχρωση που δεν πρόκειται να χρησιμοποιούσα ούτε το καλοκαίρι. Αν προσθέσετε δύο σταγόνες μπορείτε να ανοίξετε ακόμα περισσότερο την απόχρωση. Αυτό που φοβόμουν ήταν μήπως και άλλαζε η σύνθεση του foundation σε κάτι ''άλλο'' που δεν μου άρεσε όμως τελικά στο μόνο που παρεμβαίνει τo Lightening Drops είναι στο χρώμα. Υπάρχει και το αντίστοιχο Darkening Drops για όσους έχουν το αντίθετο πρόβλημα και οι αποχρώσεις των foundations παραείναι ανοιχτές.
Τα συγκεκριμένα προϊόντα εκτός απ' το να διορθώνουν την απόχρωση του foundation μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για contouring δημιουργώντας τις κατάλληλες φωτοσκιάσεις για ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ.


By Despoina

1 σχόλιο:

  1. Πόσο πολύ σε νιώθω κι'γω το ίδιο πράγμα παθαίνω,πάντα διαλέγω πιο σκούρη απόχρωση και γι'αυτό τον λόγο δεν αγοράζω και ακριβά foundation online.Πολύ χρήσιμο προϊόν,ευχαριστούμε για το review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή