Σελίδες

Flickr Images

Summer Favorites!

Φετινά καλοκαιρινά αγαπημένα και ξεκινάμε:
Αντηλιακή προστασία: Χρησιμοποιούμε πολλά αντηλιακά αναλόγως την περίσταση και την εποχή. Το συγκεκριμένο προστίθεται στα αγαπημένα αντηλιακά που αναρτήσαμε σε προηγούμενα posts

Avene Compact Teinte SPF 50: Η συσκευασία του ήταν κάτι που έλλειπε από την γκάμα αντηλιακών προϊόντων που έχουμε στην κατοχή μας και ο λόγος ήταν ότι τα compact αντηλιακά συνήθως είναι σε μορφή πούδρας που την αποφεύγουμε για διάφορους λόγους. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και επιλογές σε μορφή κρέμας compact, κάτι που διευκολύνει την επανάληψη της εφαρμογής ύστερα από μερικές ώρες. Το καθρεφτάκι και το σφουγγαράκι στην συσκευασία σου επιτρέπουν οποιαδήποτε στιγμή να φρεσκάρεσαι και να ανανεώνεις την αντηλιακή σου προστασία. Η επιλογή της Avene οφείλεται πέρα από τα φυσικά αντηλιακά φίλτρα, στην πολύ καλή κάλυψη, την σταθερότητα και το ματ αποτέλεσμα που διαρκεί αρκετές ώρες. Θα το βρείτε σε δύο αποχρώσεις sable και dore. Εμείς προτιμάμε την πιο ανοιχτή και επισημαίνουμε ότι το προϊόν αυτό απευθύνεται αποκλειστικά σε πολύ λιπαρά δέρματα.
Παραμένουμε στην αντηλιακή προστασία. Ύστερα από την αποτρίχωση με λέιζερ η επιλογή αντηλιακού για το σώμα ήταν καίριας σημασίας γιατί η επιδερμίδα γίνεται ακόμα πιο ευαίσθητη στο φως. Η πρώτη εταιρεία που μας ήρθε στο μυαλό χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν η La Roche-Posay γιατί τα αντηλιακά της φίλτρα είναι εγγύηση. Από την γκάμα της επιλέξαμε ένα γαλάκτωμα που δεν είναι υπερβολικά λιπαρό και πηχτό ώστε να μπορούμε να το φοράμε καθημερινά.
Anthelios XL Wet Skin SPF 50+:
Περιέχει έναν ισχυρό συνδυασμό φίλτρων UV και αντιοξειδωτικών συστατικών που παρέχει προστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA και UVB και ταυτόχρονα θωρακίζει το δέρμα ενάντια στον επιβλαβή αντίκτυπο άλλων επιθετικών παραγόντων, όπως οι υπέρυθρες ακτίνες και οι ρύπανση. Επίσης η σύνθεση αυτή ενισχύεται με το σύστημα φίλτρων XL-ProtectTM για να προστατεύσει στο δέρμα ενάντια στις ακτίνες UVA. Επιπλέον η καινοτομία WET SKIN  διαπερνά το νερό ώστε να διατηρείται ο δείκτης προστασίας SPF 50+/PPD26, δημιουργώντας ένα υδρόφοβο φιλμ στο δέρμα που απωθεί το νερό. Δεν θα δείτε να σας αφήνει ασπρίλα στο δέρμα, δεν περιέχει άρωμα και η εφαρμογή του σε βρεγμένο δέρμα θα σας ενθουσιάσει.
Για μετά τον ήλιο το συνδυάζουμε με το LRP POSTHELIOS HYDRA GEL που περιέχει 76% ιαματικό νερό La Roche Posay , αλόη και αντιοξειδωτικά συστατικά.
Για να αντιμετωπίσουμε την ξηρότητα που προκαλεί ο ήλιος προσθέσαμε το σαπούνι Lipikar Surgras Pain από τη σειρά Lipikar της La Roche-Posay που είναι εμπλουτισμένο σε λιπίδια με μια σύνθεση που περιέχει νιασιναμίδη και βούτυρο καριτέ, συστατικά που συμβάλλουν στην αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού ανακουφίζοντας από την αίσθηση τραβήγματος και αναπληρώνουν τα λιπίδια επαναφέροντας την ελαστικότητα και την απαλότητα στο δέρμα.
Για το πρόσωπο που υποφέρει από έντονη λιπαρότητα τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά ταυτόχρονα και από αφυδάτωση αναζητήσαμε ένα oil free προϊόν που να περιέχει συστατικά που ελκύουν την υγρασία στην επιδερμίδα όπως γλυκερίνη, υαλουρονικό οξύ και αλόη. Στο Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate, βρήκαμε και τα τρία αυτά συστατικά σε μορφή water-gel, με την τεχνολογία Liquid Sphere, συνδυάζοντας συστατικά που δεσμεύουν το νερό με ενθυλακωμένα αντιοξειδωτικά συστατικά (βιταμίνες C και E). To βρήκαμε πολύ καλό γιατί απορροφάται χωρίς να κολλάει όπως συνήθως αυτής της μορφής προϊόντα. Η συμβουλή μας είναι να κλειδώσετε την υγρασία που προσφέρει εφαρμόζοντας πάνω από αυτό την αγαπημένη σας κρέμα.
Για τα μαλλιά που υποφέρουν τους καλοκαιρινούς μήνες και είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα από το styling αλλά κυρίως από τον ήλιο και την θάλασσα η επιλογή μας ήτανε λιγάκι ακριβή αλλά άξιζε!
Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil Shampoo και Conditioner: Ύστερα από την διαφορά που είδαμε με δείγματα του σαμπουάν και conditioner από την συγκεκριμένη σειρά είπαμε να δώσουμε αυτή την πολυτέλεια στα μαλλιά μας αυτήν την εποχή που τόσο την έχουν ανάγκη. Η σειρά αυτή της Bumble and Bumble περιέχει 6 έλαια: καρύδας, argan, macadamia, αμυγδάλου, σπόρων κάρδαμου και κουκουτσιών σταφυλιών. Το σαμπουάν δεν περιέχει θειικές ενώσεις και οι ιδιότητες αυτών των ελαίων  υπόσχονται απαλότητα, λείανση, μεταξένια όψη, έλεγχο του φριζαρίσματος, ξεμπέρδεμα και προστασία από το σπάσιμο. Εμείς είδαμε μεγάλη διαφορά στην υφή των μαλλιών που είναι αισθητά πιο απαλά και ενυδατωμένα καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια στο ίσιωμα σε συνθήκες ζέστης και υγρασίας. Η εταιρεία τα διαθέτει και σε travel size, πολύ βολικό για τις διακοπές αλλά και για να τα δοκιμάσει κάποιος πριν επενδύσει σε κάτι τόσο ακριβό.

By Hara

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου