Σελίδες

Flickr Images

Christmas gifts ideas!


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι θα βγούμε στα καταστήματα για να αγοράσουμε δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτή η αναζήτηση του κατάλληλου δώρου για τον καθένα και χαίρομαι όταν γυρίζω σπίτι με πολλά μικρά και μεγάλα τσαντάκια έτοιμα να μπούν κάτω απο το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Προσπαθώ να βρίσκω έξυπνα και πρωτότυπα δωράκια αλλά πάντα χρήσιμα για αυτούς που προορίζονται! Φέτος επέλεξα κάποια αποκλειστικά προιόντα ομορφιάς τα οποία θα σας προτείνω σαν ιδέες για τις δικές σας γιορτινές αγορές.

Μου άρεσε πολύ η καινούρια συλλεκτική συσκευασία Sephora oh my cherie που περιλαμβάνει 4 πινέλα σε συσκευασία ταξιδίου για να μπορεί να μεταφέρεται παντού εύκολα. Συγκεκριμμένα έχει ένα foundation brush, ένα powder/blush brush, ένα wide eyeshadow brush και ένα smudge shadow brush. Είναι όλα πολύ όμορφα και έχουν ένα υπέροχο σχέδιο με πουά. Η τιμή τους είναι πολύ καλή και συμφέρουσα (16.90 ευρω) γιατί αν αγοράζαμε ξεχωριστά τον ίδιο αριθμό πινέλων θα πληρώναμε πολύ περισσότερα. 

 
Το επόμενο δωράκι μου, έρχεται απο την Clinique και είναι και αυτό ένα κουτάκι που έχει μέσα 3 προιόντα της τα οποία είναι: η Lash Power Mascara in Black Onyx ,το Cream Shaper For Eye in Black Diamond και το All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage (σε μικρότερη συσκευασία). Μαζί περιλαμβάνεται και ένα νεσέσερ σε διάφανο χρώμα. Ειδικά η μάσκαρα είναι η αγαπημένη μου αλλά και το μολύβι είναι απαραίτητο για να συμπληρώσει το μακιγιάζ. Οσο για το serum μπορώ να πω ότι είναι ο,τι χρειάζεται η περιοχή των ματιών για να δείχνει πιο ξεκούραστη μετά απο τα ξενύχτια των γιορτών. 
 
Ένα αντρικό δωράκι το οποίο επέλεξα για τον μπαμπά μου είναι το Hugo Boss Platinum Collectors Edition gift set. Η συσκευασία περιλαμβάνει το άρωμα eau de toilette 50ml και το shower gel 150 ml. Η μυρωδιά του αρώματος αυτού είναι απο τις αγαπημένες μου γιατί είναι πολύ φρέσκο και φρουτώδες αφήνοντας στο τέλος πικάντικες νότες γερανιού, κανέλας και σανταλόξυλου κάνοντας το έτσι πολύ ιδιαίτερο και αισθησιακό! Αυτός που το φοράει σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος:-)


Ελπίζω να πήρατε ιδέες για τις χριστουγεννιάτικες σας αγορές! Καλές γιορτές σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου