Σελίδες

Flickr Images

Extraordinary Oil!

 

Εδώ και λίγο καιρό ήθελα να πάρω ένα λάδι περιποίησης για τα μαλλιά και έχοντας διαβάσει πολύ καλά reviews για το L'Oréal Elvive Extraordinary Oil είπα να το δοκιμάσω μιας και το βρήκα με μια πολύ καλή προσφορά -30%.
Αρχικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γυάλινο μπουκάλι του, κάτι που δεν έχω ξαναδεί σε άλλα αντίστοιχα προϊόντα. Μου άρεσε πολύ γιατί έτσι του δίνει μια πολυτελέστατη εμφάνιση!
Εγώ κυρίως ήθελα να το χρησιμοποιήσω σαν προστατευτικό από την θερμότητα πριν το styling και συγκεκριμένα πριν το ίσιωμα με το σίδερο και για να προσφέρει λείανση απομακρύνοντας το ανεπιθύμητο φριζάρισμα. Έτσι μετά το λούσιμο το εφάρμοσα στα μαλλιά μου όσο ήταν ακόμα βρεγμένα και τα χτένισα ώστε να απλωθεί παντού το προϊόν. Τα άφησα να στεγνώσουν φυσικά και συνέχισα με το ίσωμα. Το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό! Τα μαλλιά μου έδειχναν λαμπερά, τα ένιωθα πολύ απαλά στο άγγιγμα και παρατήρησα μεγάλη διαφορά στο φριζάρισμα!
Βέβαια οι χρήσεις του είναι πολλές και μπορεί να εφαρμοστεί στα μαλλιά με πολλούς τρόπους, πριν το λούσιμο, σαν μάσκα, πριν το βούρτσισμα αλλά και για το τελικό φινίρισμα. Η σύνθεσή του είναι ανάλαφρη, ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών και περιλαμβάνει 6 σπάνια εκχυλίσματα λουλουδιών (Λωτός, Χαμομήλι, Τιαρέ, Λευκή μαργαρίτα, Ρόδο, Λινάρι) που χαρίζουν στα μαλλιά θρέψη, ζωντάνια στο χρώμα και λάμψη χωρίς όμως να τα βαραίνουν. Πολύ ευχάριστη είναι επίσης και η μυρωδιά του καθώς οι νότες του είναι φρουτώδης, γλυκές αλλά και πικάντικες, δημιουργώντας έτσι ένα ιδιαίτερο άρωμα. Kυκλοφορεί και σε έκδοση για βαμμένα μαλλιά με αντιηλιακά φίλτρα UVB που προστατεύουν και αναδεικνύουν το χρώμα.
Θέλω να δοκιμάσω να το χρησιμοποιήσω και με άλλους τρόπους σύντομα και αυτό είναι που μου άρεσε ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο προϊόν, το ότι δεν περιορίζεσαι δηλαδή σε μια μόνο χρήση και δεν χρειάζεται να έχεις πολλά διαφορετικά προϊόντα περιποίησης και styling! H τιμή του είναι αρκετά προσιτή, κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ, που για ποσότητα 100ml είναι πολύ λογική. Κατα τη γνώμη μου μπορεί να συναγωνιστεί και κάποια πολύ ακριβότερα έλαια μαλλιών, όσο αφορά βέβαια τα κανονικά, ελαφρώς σπαστά μαλλιά όπως είναι τα δικά μου!
Σίγουρα ήρθε για να μείνει στη ρουτίνα περιποιήσης των μαλλιών μου! Εσείς έχετε δοκιμάσει το Εxtraordinary Oil; Πως σας φάνηκε;

By Hara








A couple of weeks back i was searching for a new hair oil and after reading so many good reviews about L'Oréal Elvive Extraordinary Oil i decided to give it a try when i found a very good offer of 30% off in drugstores.
Initially i was very impressed by the packaging. The heavy glass bottle that you don't usually come across in hair products, really makes it look luxurious. Mainly i wanted to use it as a heat protectant before styling with flat iron and for smoothing out my hair for a frizz-free result. So after shampooing i applied it evenly through the ends and lengths of my towel-dried, brushed hair. I let my hair dry naturally and continued with straightening. The result was very good! My hair looked so shiny and felt soft to the touch. Regarding frizz I noticed a big improvement!
Of course this is a versatile product, can be used before shampoo, as a mask, before styling and as a final touch. It has a lightweight consistency, suitable for all hair types and contains a precious blend of flower extracts (lotus, chamomile, tiare, dog daisy, rose, linseed) that have nourishing properties, while giving shine and color vibrancy without weighing hair down. It also smells nice as it has fruity, sweet and spicy notes, creating a special scent. It comes also in another version, specifically for coloured hair with UVB filters, that protects and highlights colour.
I want to try out using it in other ways soon and this is what i like the most about this. As it is multi-purpose you don't need to have a lot of different hair care and styling products! It is inexpensive, it costs just 9,99. For a 100ml of product this is really reasonably priced! In my opinion it can compete to some more pricey hair oils, at least for normal, slightly wavy hair like mine. It is definitely have come to stay in my hair care routine! Have you tried out Extraordinary oil? What do you think of it?

By Hara

14 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ WISH LIST MοΥ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΕΓΙΝΑ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΕΧΩ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΙΕΣ ΧΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Helen σε ευχαριστώ! Η έκδοση του extraordinary oil για βαμμένα μαλλιά θα είναι ότι πρέπει για σένα! :)

      Διαγραφή
  2. ειναι πααρα πολυ καλο! το πηρα σε προσφορα 1+1 κ ετσι πηρα κ αυτο αλλα κ το κοκκινο για βαμμενα μαλλια που χρησιμοποιω προς στιγμην...ειμαι απολυτα ικανοποιημενη και θα το ξαναπαρω μακραν το καλυτερο λαδακι που εχω δοκιμασει
    πολυ ωραια αναρτηση
    φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you γλυκιά caramellitsa!
      Αυτή η προσφορά 1+1 μου διέφυγε! Ελπίζω να ξανακάνουν γιατί το θέλω και αυτό για τα βαμμένα μαλλιά! :)

      Διαγραφή
  3. Mετά τη τεράστια απογοήτευση που είχα με το Mythic Oil δίσταζα να αγοράσω λάδι αλλά και εμένα το Εxtraordinary Oil με εξέπληξε ευχάριστα!!! Πολύ καλή τιμή και όπως το λες luxury συσκευασία..
    Συγκρινόμενο με το Mythic Oil που στοιχίζει 3 φορές περισσότερο και είναι σε πλαστικό μπουκάλι αναρωτιέμαι πραγματικά και για το fail της συσκευασίας εκτός από την αναποτελεσματικότητά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλενα τόσο χάλια το mythic oil;; Και είχα σκοπό κάποια στιγμή να το δοκίμαζα.
      Πολλές φορές ένα οικονομικό προϊόν αξίζει πολύ περισσότερο από ένα πανάκριβο, μου έχει τύχει αρκετές φορές!

      Διαγραφή
  4. Το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και το αγαπώ. Εχω σγουρά μαλλιά και το χρησιμοποιώ σε βρεγμένα μαλλιά πριν το χτένισμα.. Μου σχηματοποιεί τις μπούκλες και δε χρειάζομαι αφρό μετά!! Είναι τέλειο. Τώρα μου τελειώνει και θέλω να πάω να πάρω και άλλο.. 30%, 1+1 δώρο??? Ελπίζω να ισχύουν ακόμα οι προσφορές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχουν συχνά σε προσφορά απ' όσο ξέρω. Τη πρώτη φορά που το είχε με 30% έκπτωση δε πρόλαβα γιατί το είχαν εξαφανίσει σχεδόν αμέσως. Την δεύτερη φορά όμως φρόντισα να προλάβω! Το 1+1 δε το πήρα χαμπάρι εγκαίρως δυστυχώς αλλά ελπίζω να το ξαναβάλουν σύντομα! :)

      Διαγραφή
  5. Χθες το ειδα στο super market και μου γυαλισε παρολο που δεν ειμαι πολυ φανατικη των λαδιων... Μου αρεσε κι εμενα πολυ το μπουκαλακι. Θα το ξαναδω και ισως του δωσω μια ευκαιρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα και μένα μου γυάλιζε εδώ και καιρό! :) Αφού είναι τόσο οικονομικό δε θα κλαις τα λεφτά σου σε περίπτωση που δε σου κάνει αλλά κάτι μου λέει ότι θα σου αρέσει και σένα!

      Διαγραφή
  6. Εκπληκτικό προϊόν !!! Τα μαλλιά μου είναι πολύ σγουρά με ανταύγειες,πυκνά και άγρια .
    Με αυτό το λάδι πραγματικά έχω λύσει το μαρτύριο μου.
    Το χρησιμοποιώ με όλους τους τρόπους και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.
    Πλέον έχω απαλά μαλλιά που ξεμπερδεύονται πολύ εύκολα με μεταξένια υφή και λάμψη .
    Το συνιστώ για όλες. Και το οικονομικό τελικά είναι ότι βγαίνεις κερδισμένη καθώς δεν χρειάζεται να αγοράσεις άλλα προϊόντα styling γιατί αυτό φτιάχνει μέχρι και καφέ .
    ΦΟΒΕΡΟ ΣΑΣ ΛΕΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ωραίο είναι πραγματικά ένα προϊόν να είναι και οικονομικό αλλά και πολύ καλό ποιοτικά! Τι άλλο να θέλει κανείς; Ανυπομονώ να το δοκιμάσω και με άλλους τρόπους! :)

      Διαγραφή