Σελίδες

Flickr Images

Pink Ribbon!

 

Για άλλη μια χρονιά η Estee Lauder συνεχίζει την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και φέτος συμπληρώνει με επιτυχία τα 20 χρόνια αφού απο το 1992 στόχος της είναι η ενημέρωση του κόσμου για τo πόσο σημαντική είναι η έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη! 

Έχοντας ως σύμβολο, την γνωστή πλέον σε όλους Ροζ Κορδέλα, η Estee Lauder ανέθεσε το 2005 στον γνωστό σχεδιαστή Δούκα να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό για αυτό τον σκοπό. Έτσι σχεδίασε ένα Ροζ Βραχιόλι από δέρμα όπου αναγραφόταν το μήνυμα Pink Ribbon. 8 χρόνια μετά, το σχέδιο αλλάζει και πάλι όψη και αποκτά σχήμα οβάλ με ανάγλυφο μέταλλο σε ροζ και γκρι χρώμα! Στη μια πλευρά του κρέμεται ένα πολύ όμορφο μεταλλικό charm με το ροζ κορδελάκι που είναι και το σύμβολο για την έγκαιρη διάγνωση. Για 2η χρονιά θα μπορεί και ο ανδρικός πληθυσμός να υποστηρίξει την Εκστρατεία φορώντας το βραχιολάκι που θα διατίθεται και σε μαύρο χρώμα!
Τα βραχιολάκια μπορείτε να τα βρείτε στα σημεία διάθεσης προϊόντων Estee Lauder, ολόκληρο τον Οκτώβριο στην συμβολική τιμή των 10 ευρώ. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘’Άλμα Ζωής’’.
Όταν πήγα εγώ πρόσφατα στα καταστήματα για να το προμηθευτώ, πρόλαβα και πήρα το τελευταίο ρόζ καθώς απ’ οτι άκουσα μέσα σε λίγες μέρες απο την κυκλοφορία τους, εξαντλήθηκαν λόγω της μεγάλης ζήτησης. Πιστεύω πως χρειάζεται να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες που έχουν έναν τόσο σημαντικό σκοπό όπως αυτή! 







 By Hara

8 σχόλια:

  1. περιμένω και γω να μου στείλουν ταχυδρομικά οι φίλες μου το δικό μου φυσικά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα το χαρείς είμαι σίγουρη!! Ότι μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτόν τον αγώνα καλό είναι και το κυριότερο και πιο σημαντικό είναι η ενημέρωση για τη πρόληψη!

      Διαγραφή
  2. Πολύ καλός ο σκοπός!Όλες οι γυναίκες πρέπει να καταλάβουμε ότι η πρόληψη σώζει ζωές!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! Η πρόληψη είναι το μεγαλύτερο όπλο ενάντια στην ασθένεια!

      Διαγραφή
  3. Εγω πηρα το ασημι και δεν μου αρεσε καθολου. Γενικα θεωρω οτι φετος δεν ηταν τοσο εντυπωσιακο το βραχιολακι. Τελος παντων, εφοσον ειναι για καλο σκοπο, δεν πειραζει η δικη μου απογοητευση. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ασημί δε με ενθουσίασε και μένα. Είμαι και λάτρης του ροζ και δε το πολυσκέφτηκα για να πω την αλήθεια, πρόφτασα και άρπαξα το τελευταίο ροζ :)
      Αλλά όπως και να 'χει όποιο και αν πάρεις η κίνηση είναι που μετράει πάνω απ' όλα! :)

      Διαγραφή