Σελίδες

Flickr Images

A lovely Sunday!

Μια ηλιόλουστη Κυριακάτικη μέρα υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Να πάρεις το αμάξι και να κάνεις μια μεγάλη βόλτα, να απολαύσεις τη θάλασσα αράζοντας σε μια παραλία, να βρεθείς με φίλους για καφέ ή φαγητό και ακόμα τόσα άλλα διαφορετικά πράγματα. Ωστόσο, μπορείς να περάσεις υπέροχα ακόμα και αν δεν γίνει τίποτα απ'όλα αυτά μένοντας απλά στο σπίτι και κάνοντας ότι αγαπάς περισσότερο.
Προσωπικά απολαμβάνω πολύ τέτοιες στιγμές και κυρίως όταν τις μοιράζομαι με τους δικούς μου ανθρώπους. Έχοντας πάντα την καλύτερη διάθεση να φτιάξω όμορφα το σπίτι, να μαγειρέψω, να προσφέρω ένα ωραίο μεσημεριανό γεύμα και γενικά να αναλάβω όλα όσα χρειάζονται για να περάσουμε μια ξεχωριστή Κυριακή!


Βγαίνω στον κήπο που αυτή την εποχή είναι καταπληκτικός, γεμάτος χρώματα και αρώματα! Για πρώτη φορά φτιάξαμε και τον λαχανόκηπο που μας απέδωσε καρπούς και μας έδωσε μεγάλη χαρά! Με ένα καλάθι λοιπόν γεμάτο σπιτικά οπωροκηπευτικά ξεκινάω την προετοιμασία. Μας αρέσουν πολύ οι σαλάτες και δεν λείπουν ποτέ από το τραπέζι. Tώρα όμως που αρκετά από τα λαχανικά που χρησιμοποιούμε είναι τελείως βιολογικά έχουν σίγουρα μεγαλύτερη αξία και ξέρουμε ότι παίρνουμε τα οφέλη τους 100%! 


Για κυρίως γεύμα η επιλογή δεν ήταν δύσκολη. Barbeque φυσικά!!! Επειδή υπάρχει όμως και vegetarian στην οικογένεια φρόντισα και γι'αυτό! Veggie σουβλάκια με μανιτάρια, χαλούμι και πιπεριές για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι! Όμως δεν τελειώνουν εκεί οι γευστικές απολαύσεις. Υπάρχει και επιδόρπιο φυσικά, χειροποίητο και αυτό και δικής μου έμπνευσης!
Και αφού γλυκαθήκαμε, τι καλύτερο από ένα δροσερό Freddo Cappuccino που θα ζήλευαν και τα καλύτερα cafe...χεχεχε! Τελικά είναι ωραίο να δημιουργείς μόνος σου πράγματα και να βλέπεις στα μάτια των άλλων την ικανοποίηση. Νιώθεις την επιβράβευση ότι έκανες κάτι με επιτυχία!Και το απογευματάκι φτάνει... Η καλή παρέα και η κουβέντα έκανε την ώρα να περάσει πολύ ευχάριστα. Πως θα τελειώσει αυτό το Κυριακάτικο βράδυ; Με μια νυχτερινή βόλτα στην πόλη! Η ντουλάπα ανοίγει και μετά από λίγη σκέψη έτοιμο το Sunday night outfit!

Πόσο όμορφα ξεκίνησε αλλά και τελείωσε αυτή η Κυριακή... Εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλες ακόμα πιο ξεχωριστές!

By Hara

1 σχόλιο: