Σελίδες

Flickr Images

Autumn Shopping Haul!

Κάθε φορά όταν αλλάζει η εποχή θέλουμε να ανανεώνουμε  την γκαρνταρόμπα μας έτσι ώστε να συμβαδίζει με τις τάσεις της μόδας αλλά και για να φτιάχνει η διάθεση μας κύριως τώρα το φθινώπορο που είναι κάπως πιο μελαγχολικό! Έτσι και εμείς είπαμε να κάνουμε μερικές αγορές για τις οποίες θα μιλήσουμε σε αυτό το ποστ!
Ξεκινάμε με το ενδυματολογικό και με ένα αγαπημένο μας κατάστημα το Forever 21 απο το οποίο παραγγείλαμε ένα φόρεμα σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις! Κατάλληλο για την εποχή, άνετο και ευκολοφόρετο και με μια πολύ καλή τιμή, όπως είναι και τα περισσότερα προϊόντα της εταιρείας αυτής προσιτά και οικονομικά! Διαλέξαμε επίσης και δύο πολύ όμορφα Rhinestone Hand Chains ανανεώνοντας λίγο και τα αξεσουάρ μας! Απο οτι μάθαμε σύντομα θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα Forever 21 στην Ελλάδα και χαρήκαμε ιδιαίτερα γι'αυτό! Μακάρι σιγά σιγά να ανοίξουν καταστήματα και σε άλλες πόλεις!


Συνεχίζουμε με δύο αγορές απο τα Stradivarius, ένα ζευγάρι μαύρες σουέντ γόβες και ένα βερνίκι νυχιών, το 02 plum temptation που είναι ένα όμορφο δαμασκηνί χρώμα που κυριαρχεί πολύ αυτή την εποχή!

Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να μην επισκεφθούμε και το Sephora σε μια απο τις βόλτες μας στην πόλη! Ένα καινούριο κραγιόν πάντα χρειάζεται και αυτό που διαλέξαμε αυτή τη φορά ήταν ακόμα μια απόχρωση από τα Sephora Color Lip Last το No 23 ένα κόκκινο βουργουνδίας! Όπως έχουμε ξαναπεί κι άλλες φορές, μένει σταθερό για αρκετές ώρες χωρίς να ξηραίνει τα χείλη! Σίγουρα θα αποτελέσει αγαπημένο για όλη την χειμωνιάτικη περίοδο!


Αυτά ήταν τα πρόσφατα φθινοπωρινά μας ψώνια, ελπίζουμε και εσείς να κάνατε κάποιο φθινοπωρινό shopping therapy γιατί η αλήθεια είναι πως ακόμα και κάτι μικρό να αγοράσουμε αλλάζει η διάθεση μας και η ψυχολογία μας, δεν συμφωνείτε;

By Hara

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου