Σελίδες

Flickr Images

Escada-Sorbetto Rosso!

Καλοκαίρι, μπήκε πια και επίσημα και όλοι θέλουμε να ξεχυθούμε στις παραλίες και να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα!
Όλα γίνονται πιο δροσερά και ανάλαφρα και όσο αφορά την επιλογή του ιδανικότερου για την εποχή αρώματος μπορώ να πω πως φέτος δεν δυσκολεύτηκα καθόλου καθώς με μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο αποφάσισα ποιό ήθελα να αποκτήσω. Αν και είχε λίγο ρίσκο χωρίς καν να το έχω μυρίσει, το παρήγγειλα και σύντομα το είχα στα χέρια μου! Πρόκειται για τη limited edition πρόταση του οίκου Escada, Sorbetto Rosso!
Στα συστατικά του πρωταγωνιστής είναι το καρπούζι, το απόλυτο καλοκαιρινό δροσερό φρούτο το οποίο απεικονίζεται και στο πολύ όμορφο μπουκαλάκι του! Μόλις το άνοιξα και το ψέκασα η φρουτένια μυρωδιά του αμέσως μου έφερε στο μυαλό καλοκαιρινό κοκτεϊλ και μου δημιούργησε όμορφα και χαρούμενα συναισθήματα.
Οι νότες κορυφής του είναι αχλάδι, καλόνη και μανταρίνι, οι μεσαίες νότες είναι καρπούζι, θαλασσινό αλάτι, υδάτινες νότες, λουλούδι τιαρέ, μήλο, Hedione, τριαντάφυλλο και φράουλα, ενώ οι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι, πραλίνα και μόσχος. 

Ο συνδιασμός τους είναι για μένα αυτός που θα ήθελα να έχει ένα άρωμα για να είναι ελαφρύ και φρέσκο και να δίνει μια γλυκιά και δροσερή αίσθηση. Προτίμησα να πάρω την συσκευασία των 30ml, κυκλοφορεί όμως και σε μεγαλύτερες, των 50 και 100ml καθώς και σε body lotion! Σίγουρα θα με συντροφεύει παντού αυτό το καλοκαίρι γιατί είναι αέρινο και πολύ ευκολοφόρετο.
Με τον λαμπερό ήλιο, το γαλάζιο της θάλασσας και τη μυρωδιά που μας ταξιδεύει και ανεβάζει τη διάθεση μας μπορούμε να απολαύσουμε και να ζήσουμε μοναδικές στιγμές! Καλό καλοκαίρι σε όλους! 💖



  By Hara

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου