Σελίδες

Flickr Images

Blog's Birthday Giveaway!!!


Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και έφτασε πάλι αυτή η εποχή που το blog μας γιορτάζει τα γενέθλια του! Φέτος κλείνουμε τα 8 χρόνια και η αλήθεια είναι οτι μοιάζει σαν χθές η πρώτη μέρα…απο τότε όμως πέρασαν πολλές όμορφες και δημιουργικές στιγμές μαζί με τη δική σας συντροφιά που τις έκαναν ξεχωριστές! 
Όπως λοιπόν κάθε χρόνο έτσι και τώρα γιορτάζουμε και έχουμε δωράκι με πολύ αγάπη για σας! Για άλλη μια φορά δύσκολη η επιλογή ανάμεσα σε πληθώρα γιορτινών σετ δώρων των εταιριών ενόψει των Χριστουγεννών! Τελικά διαλέξαμε για το giveaway μας την εταιρία Fenty Beauty και συγκεκριμένα το FENTY BEAUTY BY RIHANNA Fly Mattemoiselle Eyeliner & Lipstick Set!
Το limited edition σετάκι περιλαμβάνει το Flyliner Longwear Liquid Eyeliner και το κραγιόν Mattemoiselle Plush Matte στην απόχρωση Candy Venom! Συνδυάζοντας και τα δύο προϊόντα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό και πάντα διαχρονικό μακιγιάζ!

Ελπίζουμε να σας αρέσε η επιλογή μας και μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα σίγουρα θα κάνει πιο λαμπερή την εμφάνιση σας τις γιορτινές αυτές μέρες!  

Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα στη φόρμα του διαγωνισμού!
 

Ο διαγωνισμός θα είναι ανοιχτός σε Ελλάδα και Κύπρο και θα λήξει στις 16/12/2019. Ο/η νικητής/ρια θα ανακοινωθεί στο blog και στη σελίδα μας στο Facebook αλλά θα ειδοποιηθεί και με e-mail. Αν δεν απαντήσει εντός 48 ωρών η κλήρωση θα επαναληφθεί!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 
💝

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου