Σελίδες

Flickr Images

Frezyderm Active Sun Screen Tinted Face Fluid SPF 50+!



Άνοιξη πλέον και καιρός να εξερευνήσουμε νέες κυκλοφορίες αντηλιακών όταν μάλιστα προέρχονται από μια εταιρεία όπως η Frezyderm που έχουμε εμπιστευτεί τα τελευταία χρόνια με την σειρά της Sun Screen Velvet Face η οποία είναι σταθερή πλέον στο boudoir μας.
Το Sun Screen Color Velvet Face Cream ειδικά, έχει αγοραστεί επανειλημμένα γιατί αποτελεί γρήγορη και αποτελεσματική λύση χειμώνα καλοκαίρι αφού αντικαθιστά το primer και το foundation με την πολύ καλή κάλυψη του, εκτός της υψηλής προστασίας ενάντια στις ακτίνες UVA/UVB. Τα οφέλη που μας προσφέρουν τα ενεργά συστατικά του skin care δεν έχουν καμία αξία αν δεν συνοδεύονται από καθημερινή αντηλιακή προστασία, αφού είναι άσκοπο από τη μια να προσπαθούμε να επιδιορθώσουμε τη ζημιά που έχει κάνει ο χρόνος και η φωτογήρανση και από την άλλη να προκαλούμε εκ νέου νέα ζημιά στην επιδερμίδα με το να το αφήνουμε εκτεθειμένο στον ήλιο. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι η ακτινοβολία δρα αθροιστικά αφού η δράση του ηλίου είναι συσωρευτική οπότε ακόμα και ένα νεανικό δέρμα χωρίς καθόλου προβλήματα το καλύτερο που μπορεί να κάνει προληπτικά είναι να προστατευτεί από πολύ νωρίς!
Ας δούμε όμως τι ακριβώς κάνει η νέα σειρά Active Sun Screen της Frezyderm αφού δεν πρόκειται για προϊόντα που προστατεύουν απλώς από τον ήλιο! Πιο συγκεκριμένα:
H 3 σε 1 σύνθεση της Active Sun Screen συνενώνει 5 μοναδικές καινοτομίες: 

•    Η σειρά ACTIVE SUN SCREEN προχωρά ένα βήμα παραπέρα από τα συμβατικά αντηλιακά προσφέροντας αποτελεσματική προστασία ευρέος φάσματος με φωτοσταθερά φίλτρα νέας τεχνολογίας.  Eπιπλέον, αξιοποιώντας τη δύναμη ειδικών ενεργών εξασφαλίζει ενυδάτωση μακράς δράσης ενώ ένα ακόμη σύμπλεγμα ενεργών έχει ισχυρή δράση ενάντια στη χρονογήρανση και φωτογήρανση.
•    Η καινοτομία Detox Plant Charcoal (ενεργός άνθρακας) είναι η ειδική μαύρη χρώση που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής του αντηλιακού (χωρίς να βάφει το δέρμα), εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη επάλειψη και αποτελεσματικότερη ηλιοπροστασία. Παράλληλα, η ACTIVE SUN SCREEN έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση, αφού ο ενεργός άνθρακας παγιδεύει τους περιβαλλοντικούς ρύπους, τα μικροσωματίδια, τις τοξίνες, τα κατάλοιπα του μακιγιάζ.
•    Υποστηρίζονται οι μηχανισμοί αυτοεπιδιόρθωσης του DNA για να προφυλάσσονται τα βλαστοκύτταρα της επιδερμίδας και να καθυστερεί η διαδικασία γήρανσης των κυττάρων
•    Η καινοτόμος σύνθεση της σειράς ACTIVE SUN SCREEN είναι εμπλουτισμένη με Glycogen, έναν πολυσακχαρίτη θαλάσσιας προέλευσης προστατεύει από  τους σύγχρονους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία αλλά και από τις  ελεύθερες ρίζες. Επίσης, τα πολύτιμα φυτικά βλαστοκύτταρα βαμβακιού δημιουργούν μία ασπίδα προστασίας από τα στερεά σωματίδια των ατμοσφαιρικών ρύπων.
•    Η τεχνολογία χρωματικής προσαρμογής σε όλες τις δερματικές αποχρώσεις που διαθέτoυν τα έγχρωμα αντηλιακά, όχι μόνο εξασφαλίζει τέλεια χρωματική ομοιογένεια αλλά και καλύπτει τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.
Εμείς επιλέξαμε να ξεκινήσουμε δοκιμάζοντας το έγχρωμο αντηλιακό σε μορφή fluid, το Active Sun Screen Tinted Face Fluid SPF 50+, ένα υγρό αντηλιακό προσώπου με χρώμα που προσφέρει ελαφριά κάλυψη. Λόγω του τύπου επιδερμίδας μας που παράγει αρκετή λιπαρότητα όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι, θεωρήσαμε ότι θα ήταν καταλληλότερη για μας η υγρή μορφή αντί του αντίστοιχου σε κρέμα που διαθέτει επίσης η σειρά.
Απλώνοντας το δεν αφήνει την αίσθηση αυτή που οι περισσότεροι αντιπαθούσαν στις παλιές συνθέσεις αντηλιακών τα οποία άφηναν μια παχιά στρώση και ασπρίλα στην επιδερμίδα. Για αυτό και μόνο κερδίζει στα σημεία παρόλη την ελαφριά κάλυψη που δεν είναι αρκετή από μόνη της για να καλύψει σε ικανοποιητικό βαθμό τις ατέλειες που έχει η δικιά μας επιδερμίδα. Δεύτερο και σημαντικό για ένα αντηλιακό προσώπου (εφόσον δεν μπορεί από μόνο του να καλύψει τις ατέλειες όπως για παράδειγμα κάνει το Sun Screen Color Velvet Face Cream) είναι να συνεργάζεται με το foundation που θα φορέσουμε από πάνω. Απ' όσο καταλάβαμε μετά από διάφορες δοκιμές ταιριάζει με τα λιγότερο ενυδατικά foundation που έχουν ημι-ματ αποτέλεσμα. Παρά την fluid μορφή θεωρούμε ότι είναι πιο κατάλληλο για κανονικές έως μεικτές επιδερμίδες αν και μέχρι στιγμής για την εποχή που διανύουμε κρατάει σε ικανοποιητικά επίπεδα την λιπαρότητα όταν το συνδυάζουμε με το κατάλληλο foundation και πούδρα. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα όμως θεωρούμε ότι θα κάνει ωραίο balance αντικαθιστώντας τις πιο ενυδατικές μας κρέμες με SPF. Έχοντας όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέραμε πιο πάνω, το εφαρμόζουμε απευθείας μετά τον πρωινό καθαρισμό αφού καλύπτει από πλευράς ενυδάτωσης. Να προσθέσουμε επίσης ότι το προϊόν αυτό έχει έντονη μυρωδιά την οποία όμως τελικά συνηθίσαμε. Η σειρά διαθέτει και foundation με υψηλή αντηλιακή προστασία και μάλλον θα είναι το επόμενο από τη σειρά που θα θέλαμε επίσης να δοκιμάσουμε.


By Hara

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου