Σελίδες

Flickr Images

CeraVe launches in Greece!


Η εταιρεία CeraVe έφθασε επιτέλους στην Ελλάδα! Η άφιξη αυτής της cult αμερικάνικης εταιρείας καλλυντικών ήταν ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για όσες από μας σκέφτονταν το πώς θα τα προμηθευτούν αφού δεν ήταν διαθέσιμα στην Ευρώπη.
Ο κύριος λόγος που κάνει τα προϊόντα CeraVe ξεχωριστά είναι τα ceramides. Τι είναι όμως τα ceramides;
Τα ceramides είναι λιπίδια (έλαια) που υπάρχουν εκ φύσεως στο δέρμα και είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού και τη συγκράτηση της υγρασίας. Χωρίς τα ceramides, το δέρμα γίνεται ξηρό, παρουσιάζει κνησμό ή ερεθισμούς. Όταν τα επίπεδα των ceramides είναι χαμηλά, ο επιδερμικός φραγμός μπορεί να αποδυναμωθεί, χάνοντας την ικανότητά του να συγκρατεί την υγρασία. Η εφαρμογή των ceramides συμβάλλει στην αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού και τη συγκράτηση της υγρασίας. Ο συνδυασμός των 3 απαραίτητων ceramides στα προϊόντα της CeraVe (ceramides 1, 3, 6-II) συμβάλλει στην αναπλήρωση των φυσικών ceramides της επιδερμίδας και ανακουφίζει από την ξηρότητα μειώνοντας την απώλεια της υγρασίας, αυξάνοντας την ενυδάτωση και αποκαθιστώντας τον επιδερμικό φραγμό.
Το 2005, οι δερματολόγοι της CeraVe ανέπτυξαν μια σειρά προϊόντων περιποίησης, εμπλουτισμένων με έναν συνδυασμό τριών απαραίτητων ceramides (ceramides 1, 3, and 6-II), λιπαρών οξέων, και άλλων λιπιδίων, που συμβάλλουν στην επανόρθωση και την ενίσχυση του επιδερμιδικού φραγμού της επιδερμίδας. Αναπτύχθηκε ένα επαναστατικό σύστημα διάχυσης, με την ονομασία MultiVesicular Emulsion Technology (MVE), το οποίο απελευθερώνει σταδιακά τα ενυδατικά συστατικά, για να κρατήσει το επιδερμίδα απαλό παρέχοντάς του ενυδάτωση μακράς διάρκειας.
Τα καθαριστικά προϊόντα CeraVe ήταν τα πρώτα που θέλαμε να δοκιμάσουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό, για την απαλότητα τους και φυσικά για την σύνθεση τους με ceramides και υαλουρονικό οξύ που συν τοις άλλοις δεν περιέχει άρωμα κάτι πολύ σημαντικό για μας. Τα βρίσκουμε σε δύο τύπους, για κανονικό έως ξηρό δέρμα και για κανονικό έως λιπαρό. Εμείς δοκιμάσαμε και τα δύο, το Foaming Cleanser για το περιορισμό της λιπαρότητας του προσώπου όσο έχουμε ακόμα υψηλές θερμοκρασίες και το Hydrating Cleanser για το σώμα που υποφέρει από ξηρότητα ύστερα από την έκθεση στον ήλιο και στην θάλασσα. Τον χειμώνα το Hydrating Cleanser που δεν αφρίζει θα γίνει μία από τις επιλογές μας και στον καθαρισμό του προσώπου αφού αποτελεί ένα από τα πιο ήπια καθαριστικά που έχουμε δοκιμάσει. Να προσθέσουμε ότι στο αφρίζον καθαριστικό περιέχεται και νιασιναμίδη άλλο ένα σούπερ συστατικό που αναζητούμε στα καλλυντικά προϊόντα που επιλέγουμε. Τα καθαριστικά CeraVe θα τα βρείτε διαθέσιμα στα παρακάτω μεγέθη 88ml, 236ml, 473ml και 1000ml. To μικρό μέγεθος είναι πολύ βολικό για ταξίδια ενώ το μεγάλο είναι τέλειο για το ντους!
Η Moisturising Lotion με ελαφριά και oil free σύνθεση θεωρήσαμε ότι θα ήταν ιδανικότερη για το σώμα για την εποχή που διανύουμε σε σχέση με την κρέμα που έχει πλούσια σύνθεση. Με τον συνδυασμό του ενυδατικού καθαριστικού και της λοσιόν αυτής έχουμε δει μεγάλη τεράστια διαφορά στην επιδερμίδα του σώματος που έχει ταλαιπωρηθεί και αφυδατωθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Θα την βρείτε και αυτήν σε διάφορα μεγέθη.
Σκοπεύουμε να δοκιμάσουμε και την Facial Moisturising cream που έχει τα τρία συστατικά κλειδί για την βασική ενυδάτωση της επιδερμίδας, ceramides, υαλουρονικό οξύ και νιασιναμίδη.
Ευελπιστούμε σιγά σιγά να έρθει στην Ελλάδα ολόκληρη η γκάμα προϊόντων 
CeraVe αφού συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και προσιτή τιμή!

By Hara

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου