Σελίδες

Flickr Images

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation!



Ίσως ένα απο τα πιο πολυσυζητημένα foundation απο τη στιγμή που κυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα είναι το Luminous Silk Foundation του Giorgio Armani για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα!
Όπως έχουμε ξαναπεί και άλλες φορές η αναζήτηση του τέλειου foundation δεν σταματάει ποτέ γι’αυτό και πρόσφατα το αποκτήσαμε ύστερα από τόσες θετικές κριτικές που έχει συγκεντρώσει για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα που δημουργεί!
Φέροντας λοιπόν την υπογραφή του G.Armani δεν θα μπορούσε να μην είναι ξεχωριστό έχοντας εμπνευστεί απο τα πιο αιθέρια μεταξένια υφάσματα. Η αποκλειστική τεχνολογία Micro-filTM Light έχει δημιουργηθεί με την ίδια ακρίβεια που απαιτείται και στις δημιουργίες υψηλής ραπτικής. Αποτελείται από μικρο-χρωστικές, πέρλες και σφαιρικά fillers, έτσι ώστε το χρώμα να παραμένει αναλοίωτο και οι υφή του είναι τόσο ανάλαφρη ώστε να μπορείς να προσθέτεις όσες στρώσεις κάλυψης επιθυμείς. Οι ουσίες λάμψης που περιέχει αντανακλούν το φώς και έτσι το δέρμα δείχνει αστραφτερό και ομοιόμορφο.
Στο δικό μου δέρμα που είναι κανονικό προς μεικτό ταίριαξε πολύ καλά, το εφαρμόζω συνήθως με πινέλο και απλώνω είτε μία είτε δύο στρώσεις αν θέλω περισσότερη κάλυψη. Αφήνει στο πρόσωπο ένα σατινέ φινίρισμα που διαρκεί πολλές ώρες σταθερό χωρίς να χρειάζομαι κάποιο primer για να στρώσει. Δεν περιέχει SPF αλλά αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο όσο αφορά το αποτέλεσμα του στις φωτογραφίες καθώς δεν κάνει αντανάκλαση. Έχει ένα εκλεπτυσμένο άρωμα πολυτέλειας και ένα άλλο πλεονέκτημα του είναι ότι έχει αντλία κάτι που βοηθάει πάρα πολύ στο να έχεις ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεσαι με μια μόνο κίνηση. Δεν θα ήμουν ικανοποιημένη με τίποτα λιγότερο από τα παραπάνω σε προϊόν με την υπογραφή του Giorgio Armani ειδικά αν σκεφτώ και την τιμή του που δεν την λες προσιτή. 
Στην Ελλάδα κυκλοφορούν λιγότερες αποχρώσεις απ' ότι στο εξωτερικό και ομολογώ ότι με δυσκόλεψε να βρω την κατάλληλη αφού αναγκάστηκα να το παραγγείλω online από το κατάστημα attica μιας και δεν μπορώ να το βρω στην πόλη μου. Παρόλα αυτά νομίζω πως δίκαια συγκαταλέγεται ανάμεσα στα best sellers και αποτελεί αγαπημένο των διασήμων του Hollywood!


 By Hara

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου