Σελίδες

Flickr Images

Happy 7th Birthday Giveaway!


Κάθε χρόνο τέτοια μέρα γιορτάζουμε τα γενέθλια του blog που φέτος κλείνει τα 7 χρόνια και είμαστε πολύ χαρούμενες γι’αυτό!
Ακόμα περισσότερες στιγμές στην μπλογκόσφαιρα της ομορφιάς, αγαπάμε να μοιραζόμαστε όλα όσα μας ενθουσιάζουν και να ανταλλάσσουμε ιδέες και μηνύματα μαζί σας ολα αυτά τα χρόνια που είμαστε παρέα!
Θέλουμε να γιορτάσουμε λοιπόν και πάλι με ένα giveaway και ένα δωράκι που διαλέξαμε με πολύ αγάπη για σας! Αυτή τη φορά δεν δυσκολευτήκαμε πολύ στην αναζήτηση καθώς μόλις το είδαμε το λατρέψαμε γιατί ταιριάζει πολύ και με τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν! Eίναι ένα σετ δώρου απο Yves Saint Laurent που περιλαμβάνει δύο προϊόντα, τη Mascara Volume Effet Faux Cils N°1 και το mini Rouge Pur Couture N°1. Είναι λαμπερό, ότι πρέπει για το μακιγιάζ των γιορτών, έντονο βλέμμα και ακαταμάχητα κόκκινα χείλη!
 


Για να το κερδίσετε θα δηλώσετε συμμετοχή  ακολουθώντας τη γνωστή διαδικασία στη φόρμα του διαγωνισμού! 
a Rafflecopter giveaway

Ο διαγωνισμός θα είναι ανοιχτός σε Ελλάδα και Κύπρο και θα λήξει στις 16/12/2017.
Ο/η νικητής/ρια θα ανακοινωθεί στο blog και στη σελίδα μας στο Facebook αλλά θα ειδοποιηθεί και με e-mail. Αν δεν απαντήσει εντός 48 ωρών η κλήρωση θα επαναληφθεί!
 

Καλή Επιτυχία!💖


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου