Σελίδες

Flickr Images

Our GIVEAWAY winner is....!


Το Giveaway μας ολοκληρώθηκε και ήρθε η στιγμή να ανακοινώσουμε την τυχερή νικήτρια που θα κερδίσει το Feelin' Dandy Lip & Cheek Kit της Benefit!

Οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές, ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας και σας ευχαριστούμε πολύ! Κάθε φορά που κάνουμε giveaway για σας χαιρόμαστε ιδιαίτερα, γι'αυτό και θα ακολουθήσουν και άλλοι διαγωνισμοί σύντομα με περισσότερους απο έναν νικητές!

Μετά απο κλήρωση λοιπόν τυχερή νικήτρια αναδείχθηκε η:
 
Εύη Λιέρη




Επικοινωνήσαμε μαζί της και μας απάντησε άμεσα. Μας συγκίνησε με τη χαρά της και τα πολύ όμορφα λόγια της! Εμείς της ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και ελπίζουμε να ευχαριστηθεί το δωράκι που κέρδισε!!!

Και όπως είπαμε δεν θα αργήσει να ξεκινήσει και το επόμενο giveaway γιατί παίρνουμε πολύ χαρά με την χαρά σας:-)

Μείνετε συντονισμένοι!!!
 

5 σχόλια:

  1. Τι ανέλπιστο δώρο είναι αυτό Χριστουγεννιάτικα????? Τα έχω χαμένα,τι να πω????Χίλια ευχαριστώ!!!!!!!και όλους σας ευχριστώ και για τις ευχες σας!!
    Να είστε πάντα καλά να έχετε πάντα επιτυχίες στο blog σας και να μοιράζετε πάντα δώρα να μας φτιάχνετε την διάθεση!!!!!!!
    Πριν λίγες μέρες είχα τα γενέθλιά μου και δεν πήρα τίποτα από κανέναν δώρο.Τώρα ήρθατε εσείς με το τέλειο δώρο γενεθλίων και Χριστουγεννιάτικο μαζί!!!
    Καλές γιορτές,καλά Χριστούγεννα και εύχομαι ο νέος Χρόνος να σας φέρει ότι ποθεί η καρδούλα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύη είσαι πολύ γλυκιά! Δε φαντάζεσαι τι χαρά μας έδωσες με τα λόγια σου!
      Ευχόμαστε ότι επιθυμείς για σένα και για την οικογένεια σου! :)
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή