Σελίδες

Flickr Images

My first Cherrybox!

Πρίν λίγες μέρες έφθασε στα χέρια μου το πρώτο κουτάκι απο το Cherrybox! H αλήθεια είναι πως ανυπομονούσα πολύ να το παραλάβω και να ανακαλύψω το περιεχόμενο του! 
Για όσες δεν γνωρίζουν μιας και είναι κάτι που πρόσφατα ξεκίνησε, το Cherrybox είναι ένα συνδρομητικό κουτί ομορφιάς που κάθε μήνα ανανεώνεται με νέα προϊόντα και στέλνεται σε όσους έχουν κάνει μια συνδρομή η οποία κοστίζει 10 ευρώ/μήνα. Συνήθως το κουτί περιλαμβάνει 5-7 δείγματα προϊόντων ομορφιάς σε ειδικό μέγεθος, για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ.
Το υπέροχο λοιπόν αυτό κουτάκι μόλις το έβγαλα από τη συσκευασία του μια ιδιαίτερη απαλή μυρωδιά με προδιάθεσε ευχάριστα για το τι έκρυβε μέσα. Και πράγματι πρέπει να πω ότι με εξέπληξε το περιεχόμενο του! Πέντε προϊόντα, δύο απ'αυτά σε κανονικό μέγεθος και εταιρίες που δεν περίμενα να δω!


Ας δούμε όμως τι περιλάμβανε αναλυτικά:

Babor Ultra Performance Lip Colour Nude Brown 23 
(full size)
 Diptyque Eau de Toilette Philosykos (12ml)
 Red Water-Hydrating Shower Gel (60ml)


 Murad-Intensive-C Radiance Peel (10ml)

Kyana -Herboria Max Restructuring Mask 
(full size, 250ml)  

Oι εντυπώσεις μου για το πρώτο αυτό Cherrybox κουτάκι είναι πάρα πολύ καλές, με ενθουσίασε θα έλεγα γιατί με μόνο 10 ευρώ μου δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσω πράγματα που δεν θα μπορούσα διαφορετικά καθώς το κόστος τους είναι αρκετά μεγάλο. Το value for money είναι πολύ καλό καθώς με ένα υπολογισμό που έκανα η αξία του είναι πενταπλάσια.
Θα αρχίσω τις δοκιμές αμέσως και θα επανέλθω με reviews! Κατά τη γνώμη μου είναι μια πολύ καλή προσπάθεια και βλέπω να υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον. Ελπίζω να προστεθούν και άλλες εταιρίες στο μέλλον. Εσείς τι άποψη έχετε; Θα θέλατε να το δοκιμάσετε;


By Hara

8 σχόλια:

  1. Tο Cherrybox αποστέλλεται το πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα και η παράδοση γίνεται μέσα σε 2-5 εργάσιμες μέρες ανάλογα την περιοχή. Εμένα επειδή μένω σε νησί καθυστέρησε λιγάκι ίσως και λόγω των εορτών του Πάσχα που μεσολάβησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε ένα βραβείο http://anthoulasbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, πολύ ωραία πραγματακια είχε! Περιμένω κι εγώ το δικό μου (που λογικά θα είναι του επόμενου μήνα). Όντως αυτή είναι μία πολύ καλή προσπάθεια. Ένα άλλο που είχα δει δεν με είχε ενθουσιάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται καλή όντως γιατί έχει πολύ αξιόλογες μάρκες καλλυντικών που μας δίνεται η ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε χωρίς να ξοδέψουμε πολλά! Εχεις δίκιο για το άλλο που λες, απ' ότι είδα από άλλες κοπέλες δεν άξιζε..

      xxx

      Διαγραφή
  4. το κραγιονακι ειναι τελειο! πολυ ωραιο το κουτακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Yes I have heard of it, I was wondering what they have inside. I see most of the products are full size.

    Take a look to my site, I have lots of giveaways. If you have a giveaway on your blog feel free to submit it to my site.
    http://www.giveawayroute.com/2013/05/50-voucher-3-ptice-shop-giveaway.html

    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή