Σελίδες

Flickr Images

Clinique Lash Power™ Flutter-to-Full Mascara!


Αγαπάμε τις mascara από Clinique και η κάθε καινούργια που λανσάρει μας εξάπτει την περιέργεια. Όταν μάλιστα έχει την σύνθεση μακράς διαρκείας της Lash Power που δεν μουτζουρώνει ούτε αφήνει κόμπους και αφαιρείται εύκολα με ζεστο νερό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την δοκιμάσουμε.

Η Lash Power™ Flutter-to-Full Mascara είναι η νέα προσθήκη στην γκάμα της Clinique με μια πολύ πρωτότυπη συσκευασία. Με μια απλή περιστροφή της πρωτοποριακής συσκευασίας, η νέα δημιουργία της Clinique προσφέρει εξατομικευμένο όγκο για φυσικό έως πλούσιο αποτέλεσμα σύμφωνα με την περιγραφή της εταιρείας. Ανάλογα με τι αποτέλεσμα θέλουμε να δώσουμε, επιλέγουμε και την θέση που δείχνει το βελάκι στη συσκευασία και απελευθερώνεται η ανάλογη ποσότητα προϊόντος ώστε να πετύχουμε από ένα πρωινό μέχρι ένα δραματικό look.
Η πρώτη θέση δημιουργεί ένα φυσικό αποτέλεσμα και άνετα μπορούμε να εφαρμόσουμε το προϊόν και στις βλεφαρίδες του κάτω βλεφάρου. Έχει περάσει ο καιρός όμως που μας αρκούσε ένα πρωινό look στις βλεφαρίδες. Τώρα θέλουμε το μέγιστο αποτέλεσμα οπότε μάλλον η δεύτερη και η τρίτη θέση θα είναι αυτή που θα επιλέγουμε, είναι ωραίο όμως να υπάρχει και η πρώτη επιλογή για όσες το προτιμούν ή έχουν πλούσιες βλεφαρίδες. Το εφέ που δίνει είναι όγκος στις βλεφαρίδες αλλά αυτό που την χαρακτηρίζει κατά τη γνώμη μας είναι το απίστευτο μήκος. Και φυσικά η καταπληκτική αυτή φόρμουλα που δεν λερώνει και δεν αλλοιώνεται μέχρι να την αφαιρέσεις με νερό, είναι εγγύηση για ευαίσθητα μάτια που έχουν την τάση να δακρύζουν ή για όσες φοράνε φακούς επαφής. 
Την προτείνουμε σε όσες θέλουν να έχουν ένα προϊόν mascara αντί για τρία, θέλουν μήκος στις βλεφαρίδες και για όσες φυσικά αγαπούν τη σύνθεση που αφαιρείται με νερό.



By Despoina


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου